2777
2789
عنوان

مامانم آبرومو میبره

216 بازدید | 20 پست

خانما بخدا نمیدونید چقدر وضعش خرابه...😭

یعنی هر چی فک میکنید مامانتون ابرو بره در برابر مامان من ماهه دستشو ببوسید 

نه تنها ابرو من بلکه کل خانواده .چندتا مثال خیلی کوچیک بزنم میفهمین 

نشستیم تو مهمونی بنده خدا داره مثلا شیرینی پخش می کنه به ردیف چند تا مونده به ما برسه مامانم جلو همه جیغ اینجا اینجا هم بیاار بعد که میرسه به ما خب مثلا من یه شیرینی برمیدارم جلو همه دوباره(اسمم) بردار بازم بردار می خوای برات بردارم به خودش میرسه که هیچی ۵ ۶ تا برمی‌داره می کنه تو کیفش 

بخدا اصلا وضع مالی‌ مون بد نیست عالیه حداقلش هر چی باشه بابام از لحاظ خورد و خوراک چیزی برامون کم نمیزاره 

الکی جیغ میزنه رو حیاط بود یه قطره آب از کولر ریخته بود رو لباسش اینقدر جیغ زد من فک کردم یه جاییش شکسته 

بخدا کارم بعد هر مهمونی گریست خسته شدم همه جا زبون زد همه شده حالا براتون میگم....

وای خیلی زشته تا چیزی تعارف نشده و جلوتون قرار نگرفته بر ندارید و هر وقت هم آوردن فقط در حد خوردن همونجا بر دارید نه بردن خیلی آبرو بر هست اینا که ما به بچه هامون سن خیلی کم آموزش میدیم این چیزا رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خونه پدریش مشکل مالی شدید داشتن پس زمینه ذهنش اون سالهای سخت مونده! یا اگرم داشتن ازش دریغ کردن! 

باهاش صحبت کن بگو بقیه بد نگاهمون میکنن بعدش نکن 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چقدر عجیب.یکمم خندم گرفت 😁 بامزه ولی

چند روز پیش خونه یکی بودیم اقوام یه خانواده جدید دعوت کرده بودن که رودروایسی داشتن جلو اونا تا اونا نرفتن جلو مامان من چیزی نگرفتن می دونستن ۵ تا ۵ تا برمی‌داره آبروشون میبره

احتمالا خونه پدریش مشکل مالی شدید داشتن پس زمینه ذهنش اون سالهای سخت مونده! یا اگرم داشتن ازش دریغ ک ...

نه والا 

فک می کنید صحبت نمی کنم؟🫠اینقد پیشش گریه کردم میگه من که کاری نمی کنم

چند روز پیش خونه یکی بودیم اقوام یه خانواده جدید دعوت کرده بودن که رودروایسی داشتن جلو اونا تا اونا ...

اوف . باهاش حرف زدی؟؟ از سرش در بیار .چرا برعکس شده انگار بچه توی

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎