2777
2789

هر کسی داشته باشه حرف منو درک میکنه افسردگی معمولی هم ن اونی شدید داره خیلی سخته 

ن حال غذا خوردن داری ن بیرون رفتن داری 

من خودم از صبح ن صبحانه خوردم ن ناهار تا الان هیچی فقط ی چایی با اینک دارم از گشنگی میمیرم ولی بازم حال ندارم بلند شم چیزی بردارم 

ی ناراحتی و غم عمیق داری ک مدام در حال گریه کردنی 

من خودم با اینک کنکور قبول شدم و از اون دوران جهنمی راحت شدم ولی هنوز ک هنوزه افسردگیش روم مونده از وقتی هم ک دیگ جنگ شد بدتر شدم🥲

شما چ جوری زندگیتون رو میگذرونید بچه ها ؟؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همه اینا بارداری و سنگینی و عدم تعادل هورمونی رو هم اضافه کن میشه وضعیت فعلی من. تمام توانم صرف این میشه که خودمو نکشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وا مگه افسردگیت به خاطر کنکور نبود؟

عاره ب خاطر همون بود ولی خب با اینک قبول شدم هنوز درست نشده من ۵ سال زجر کشیدم خواهر تازه از بهمن رفتم دانشگاه و ترم اولم 🫠

من هم افسردگی دارم چاره چیه همینه که هست حال درمان کردنش هم ندارم با اینکه هم پولش رو دارم هم وقتش

اذییت نمیشی ب خاطر حس و حالش یا از تو شدید نیست ؟؟

به همه اینا بارداری و سنگینی و عدم تعادل هورمونی رو هم اضافه کن میشه وضعیت فعلی من. تمام توانم صرف ا ...

الهیییییی عزیزممم🥺🥺 قبل بارداری هم افسردگی داشتی یا ن 

یعنی خداشاهده اگه بخوای دانشگاه و اینده ی کاری ات رو هم بخاطر افسردگی خراب کنیکنکور باید برات شده با ...

روانشناس میرم آبجی چند بار گفته باید دارو بخوری منم رفتم دارو گرفتم ولی تهش حوصله ام نشد دارو ها رو بخورم