2777
2789
حمیدیان فک کنم محله خوبی نیستچون خونه هاش ارزونتر درسته؟

آره پایینه دلیل اینکه خونه هاش ارزونن بخاطر لینه که اکثرا دو طبقه حیاط مشترکه و اینکه مصالح خوب استفاده نکردن کلا اونجا زیاد رشد نمیکنه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پایینه دلیل اینکه خونه هاش ارزونن بخاطر لینه که اکثرا دو طبقه حیاط مشترکه و اینکه مصالح خوب استف ...

شما راجب درآمد اسنپ چیزی میدونی؟

اگه مثلا۷ساعت کار کرد در روز

محله متوسط روبه بالا کجا میشه؟انصاری و قلی پور خوبن؟

اره خوبن این دوتا ، سام و سبزه میدون و بیستون 

شما راجب درآمد اسنپ چیزی میدونی؟اگه مثلا۷ساعت کار کرد در روز

تو رشت اطرافیان زیاد راضی نبودن حالا نمیدونم چطور کار میکردن ولی من خودم رشت بودم اسنپ میزدم ساعتای مختلف غروب و اینا گرونتر بود مثلا برای دو کیلومتر 40 تومن 

ساغری سازان پایین حساب میشه یا متوسط؟

والا خوبه بالاتراز جانبازان و نیروی دریایی مدرسه زیاده اون طرف

بین فرهنگ و مطهری و تقریبا نزدیک شهرداری هست اگه طرف خواهر امام یا تا حد مسجد گلدسته بگیری

امکاناتش خوبه

بستگی داره از چه شهری میخوای بری

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

شما راجب درآمد اسنپ چیزی میدونی؟اگه مثلا۷ساعت کار کرد در روز

رشت تقریبا شهر گِردی هست احساس میکنم 

کوچه به کوچه راه داره شاید خوب نباشه

ولی راننده سرویس خوبه احتمالا

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو