2777
2789
عنوان

با همچین همکارایی چیکار میکنین

96 بازدید | 12 پست

من برای واحد حسابداری ام

همکارایی که باهاشون اوکی بودم بازرگانی هستن

و علارغم همه اذیت هایی که منو بخاطر کم بودن سنم میکردن تقریبا اوکی بودیم ولی از وقتی که زمزمه های ترفیع من شروع شد تقریبا همشون باهام بدشدن و شنیدم که پشت سرم گفتن ،ما همه چیو بهش یاد دادیم درصورتی که کاملا دروغ هست 

و اونارو من واقعا دوست داشتم ،الان خیلی ناراحتم که اینجوری شده 

بنظرتون چیکار کنم؟🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همینه 

و اینکه نیروی زیر دست من کارمند بودتو ۶ ماه ترفیع گرفت شد کارشناس

بقیه اعتراض کردن گفتم ایشون آموزش پذیر بود یه کار میدادم تا تهشو درنی آورد شما چی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

شخصیتشونو میشناختی که ـ. تو ادارات ایران این جور حرفها و حسادتها طبیعیه ولشون کن ـدنبال این نباش  بری دلجویی و یا ثابت کنی حرفشون دروغه ـ. ولشون کن بزار با توهمات خودشون خوش باشن.. عرضه داشتن خودشونو بالا میکشدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فاقد اهمیت عزیزماینا به اسم فقط همکار بودن و بس اگر روزیم بهشون گفتی دوست یا نزدیکتر از همکار اشتباه ...

واقعا اشتباه کردم 

من فکر میکردم اگر خوش اخلاق و مهربون باشم قراره دوسم داشته باشن 

الان میشه گفت تا مجبور نشن دیگه باهام حرف نمیزنن

احساس تنهایی میکنم 🥹

واقعا اشتباه کردم من فکر میکردم اگر خوش اخلاق و مهربون باشم قراره دوسم داشته باشن الان میشه گفت تا م ...

اون که گذشته...

اتفاقا خوش و اخلاق و مهربون بودن خوبه به شرط اینکه بهت اسیب نزنه

یه مدت بگذره روال عادی میشه همون اوایل ممکنه سخت باشه فقط

کاربری دست دونفره...

نباید ناراحت باشم باهام خوب نیستن؟🥹

نه برات مهم نباشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم