2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرداد

به دیگران کمک کن تا در صورت نیاز به یاری تو بشتابند. فقط به فکر منفعت خودت مباش و سود دیگران را نیز در نظر بگیر. حسرت گذشته‌ها را خوردن و حرص زدن برای آینده فقط امروز تو را تلخ می‌کند پس از زندگی لذت ببر و خود را گرفتار غم‌های بیهوده نساز.

خوش‌بین و امیدوار باشید. هرگاه احساس کردید که پر انرژی و مثبت‌اندیش هستید، زمان مناسبی است که کار جدیدی را آغاز کنید.

در روابط عاطفی‌ات گشایشی اتفاق می‌افتد و اگر دلتنگ کسی هستی، او هم به تو فکر می‌کند. مراقب حسادت اطرافیانت باش

براى خانمهايى كه تنها هستند شروع رابطه جديد ديده ميشه. حاجتى داريد كه بزودى برآورده ميشود. اگر مادر هستید و دختری در شرف ازدواج دارید و دختری در خانواده كه دم بخت است در شرف ازدواج قرار میگیرد و يا دلتنگى برای دختری که دوستش دارید و از شما دور است و یا دور میشود. یک موفقیت و پیروزی در پیش دارید تا ۲ وعده ی زمانی دیگر. نذر و نیازی اگر دارید و یا کردید صد در صد برآورده خواهد شد. بهتره یه کم خودتونو زمانی که ناراحت و عصبانی میشید کنترل کنید تا کاری انجام ندید که بعد پشیمان شوید و جبرانش سخت باشه. به زودی در هفته های آینده شاهد تغییرات مثبتی توی زندگیتون و امور کاری به خصوص مالی هستید. آقای جوونی شما را ناراحت میکنه ولى خيلى زود ازتون دلجويى ميكنه. توی روابط احساسیتون دیدار براتون دیده میشه، دلتنگى دو طرفه و قولى كه بهش عمل ميشه.

ظاهربینی را کنار گذاشته و به راحتی به هرکسی اعتماد نکنید. حرف های زیبا و ادب و کمالات ظاهری فردی ممکن است باعث فریب شما شود، اما شما از باطن او خبر ندارید.

با افراد دلسوز که به فکر شما هستند مشورت کنید و از نصایح آن ها استفاده کنید. سفر خوب است و تجربه های زیادی به شما خواهد داد.

به پدر و مادر خود احترام بگذارید و نذر را ادا کنید. به خداوند توکل کنید که با یاری او کارها بر وفق مراد انجام خواهد شد.

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍