2777
2789
عنوان

تا من باشم دیگ دلم واسه کسی نسوزه

188 بازدید | 15 پست

تو پمپ بنزین طرف اومد گفت میشه کارتتون رو بدید لطفاً بنزین بزنم فقط ده لیتر تا جایگاه بعدی می‌خوام برم شهرم بنزین ندارم 

گفتم شرمنده ماشین امانته 

وقتی رفت دلم سوخت طرف با اون سن به من رو انداخته بود 

گفتم آقا بیا اینم کارت ولی سهمیم کمه همون ده لیتر رو بزنین 

اومد گفت ده لیتر زدم الان شوهرم رفته دیده طرف ۳۰لیتر از سهمیه رو زده 😐

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردک بی شخصیت

از ترس به شوهرم گفتم خودم زدم که غر نزنه 

ولی دیگ ب هیچکس کارت نمیدم🥹

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ببین کلا اینو یادت باشه هرکسی خب هرکسی جلو آبربانک هرجا کمک خواست بگو نمیتونم سریع برو فقط اینا همشو ...

این جایگاه بنزین بود نمی‌دونستم کلاهبرداری ب جایگاه هم کشیده

همیشه سعی کن اگه قرار کار خیری انجام بدی خودت طرف رو انتخاب کنی نه طرف بیاد به شما بگه کمک کن دلت بس ...

به همه رو انداخته بود همه پسش زدن یک لحظه دیدم در مونده شده گفتم پدر خودم بود چقدر برام غیر قابل تحمل میشد واسه همین دادم وگرنه که در کل نمیدم 

این جایگاه بنزین بود نمی‌دونستم کلاهبرداری ب جایگاه هم کشیده

هرجا منظورمه حتی همون منم تازگیا دیدم میرم جلو آبربانک سریع میان برای گدایی ک فلان چیز شده پنجاه میدی همشونم پنجاه میخوان یکبار ندونستم دادم بعد دیگه فهمیدم اینا یه شیادی هستند که یاد گرفتن دیگه عبرت بشه برات

هرجا منظورمه حتی همون منم تازگیا دیدم میرم جلو آبربانک سریع میان برای گدایی ک فلان چیز شده پنجاه مید ...

چرا اون دلیلش چیه چرا فقط پنجاه

به همه رو انداخته بود همه پسش زدن یک لحظه دیدم در مونده شده گفتم پدر خودم بود چقدر برام غیر قابل تحم ...

من بودم بازم کمک نمی کردم فقط هر کی رو خودم بدونم واقعا وضعش بد رو کمک می کنم اون آقا با اون سن حتی اگه چند روز تو خیابون می موند به خاطر بنزین براش اتفاقی نمی افتاد.

چرا اون دلیلش چیه چرا فقط پنجاه

چون میدونن دختری زنی دلت میسوزه و مقدار کم میخوان ک بدی 

و اینکه چون جلو آبربانکی 

تا حالا دوبار اینجور شده یکبار گول خوردم دادم دوباره یکی دیگه ازم خواست ریدم بهش گفتم هری ایندفعه کسی بخواد حتی جواب هم نمیدم به هیچکس کمک نکن ببین الان امداد هست کمیته هم هست کسی واقعا گرفتار باشه از پلیس امداد کمک میگیره اینا تمام شیاد هستن

چون میدونن دختری زنی دلت میسوزه و مقدار کم میخوان ک بدی و اینکه چون جلو آبربانکی تا حالا دوبار اینجو ...

نه کلا کمک پولی نمیکنم بعد این کمک بی پولی هم نمیکنم😂