2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگي خيلي ها اينجا مشترك نيست.اسير هستن.با أدهاي اشتباه.

زندگي مشترك نرمال ميتوني شراكت كني ولي قرقي نداره چه زن چه مرد

ادم بايد اينده نگر باشه.موقع مشكلات حلوا خير نميكنن.يا خدايي نكرده موقع فوت كسي.

حالا تو بيا ثابت كن من در اين مال شريك بودم.

مردي م پول ميگيره ولي قد همو پول برات ارزش قائل نيست

تكليفش مشخصه

💕

اگ تو کار خونه هم مشترک باشه و آقا همکاری کنه بله مشکلی نیست

اما درصورتی ک خانم هم کارای خونه رو کامل انجام بده هم بیرون کارکنه درست نیست اون پول وارد حساب مشترک بشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
در کل نمیشه یه نظرو برای همه تجویز کردوالا به منم هی میگن از شوهرت پول بگیر پر روش نکنولی من تا ضرور ...

نه گلم حق با اونها نیست. زندگی مشترکه. اگه نفقه وظیفه مرده باید بدونید در حد یک خوراک ساده و لباس ساده هست خونه هم می‌تونه یه خونه کوچک محقر با کمترین امکانات بگیره و تمام. اما اگر تلاش می‌کنه تا بهتر از اینها فراهم کنه بیشتر از وظیفه اش داره انجام میده هیچ اشکالی نداره زن هم در مخارج شرکت داشته باشه. مفهوم زندگی مشترک و اهداف اون خیلی بالاتر از یه قرون و دو هزار هست که زن بخاطرش قید همه چیزو بزنه