2777
2789
عزیزم میشه بهم بگی آیا hرو دوباره میبینم؟استاک کردنم به نتیجه ایی میرسه؟چرا ویو دیگه جوابم رو نداد؟

زیادی توجه داشتید بهش . فعلن برای اون تموم شده است همه چی . رها کنید و به موارد دیگه بپردازید ‌. خوب باشه براتون برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبتا سنتی آشنا میشید. با چندین واسطه شاید آشنا دربیاید . حس هنری طوری ازش دارم . شاید توی کار های د ...

اینی ک دوسش دارم دقیقاهمینه کارش بنظرتون همینه کی حدودا میرسیم بهم ممنونتم میریم تو رابطه قبلش 

اینی ک دوسش دارم دقیقاهمینه کارش بنظرتون همینه کی حدودا میرسیم بهم ممنونتم میریم تو رابطه قبلش

عزیزم .

نمیدونم ایشونه یا نه . اما حتما از طریق یه واسطه  یه فرد دلسوز و باتجربه به صورت غیر مستقیم اقدام کنید که شما رو معرفی کنن . پیشنهادم اینه توی رابطه نرید اصلا . نهایتا ارتباط تون یکماه باشه و بعدش حتما با خانواده مطرح بشه

این روزا در حال تلاش برای موضوعی هستید . اصولی تلاش کنید نتیجه میده

خوب این چند وقته کلا خیلی فکرم مشغوله و درگیرم در مورد خیلی چیزا و تلاشم واس خیلی چیزاس دقیقا کدومش؟ 

خوب این چند وقته کلا خیلی فکرم مشغوله و درگیرم در مورد خیلی چیزا و تلاشم واس خیلی چیزاس دقیقا کدومش؟

اینی که من حس میکنم در جهت توسعه فردیه . یا روابط تون یا حرف و شغل تون