2777
2789

سلام بچه ها

دو هفته بین نزدیکی تا موعد پریود خیلی مواظب خودتونین یا بی خیالین‌ کلا؟؟؟

من سه روز بعد اقدام گلدون سنگین جا به جا کردم،ممکنه همین تاثیر بذاره و‌ این ماه نگیره؟؟؟؟؟

اوووووو عزیزم 😁😁😁😆😆😆

ب چ چیزایی فک میکنی...

ماه اول اقدامته؟؟؟؟

نیازی ب اینهمه احتیاط نیست.

همون موقع ک موعد پریودت رسید بی بی بزن

اگه مثبت بود از اون روز ب بعد دیگه کارای سنگین نکن.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمندم برای مرخصی زایمان این ماه خیلی برام خوبه ک بگیره اگه نشه باید بی خیال شم تا آذر بعد کاش ...

انشاالله ک همین ماه میگیره خانوم گل 😘

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
لبخند جان یک دختر چهار ساله دارم،بعد اون اولین ماهه اقدام کردم دوباره خلم دیگه،همیشه وسواس و حساس ...

فقط استرس نداشته باش که بگیره.منظورم اینکه هی بهش فکر نکن که گرفت یا نگرفت!!!

کاملا بایدبیخیال باشی اصلا بهش فک نکنی.مراقبت نمیخاد یدونه سلول میکروسکوپی

اتفاقا به نظر من همون سلول کوچولو مراقبت بیشتری احتیاج داره چه بسا با فعالیت زیاد و کار سنگین نتونه خوب لانه گزینی کنه. من که از بعد سقط قبلیم گفتم هر وقت اقدامم کردم میرم تو فاز استراحت تا موعد پریودم😀

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
من کلا تو خونه راه نمی‌رم پرواز میکنم😅

امضات خیلی بامزس. من یه بار ناخن شصتم گرفت به گردن همسرم تو عقد و زخم شد جوری که انگار گازش گرفتی😀 هی مامانم میگفت این بچه رو چیکار کردی حالا بیا ثابت کن شصت پام رفته تو چشش😅 خیلی جایه بدی بود و تابلو. 

ببخشید استارتر یاد خاطرم افتادم وسط تایپیکت😥

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!