2777
2789
عنوان

مامانم میگه می‌خوام بچه دار بشم 😐😐

17133 بازدید | 337 پست

اونوقت من نزدیک ۲۰ سالمه خودش ۴۸ سالشه امروز می‌گفت تو دو ماه دیگه دوباره میری خوابگاه من تنها میشم می‌خوام یه بچه بیارم گفتم مامان تو حامله بشی منم حامله میشم تا آبروتون بره بچه دوم رو باید حداقل ۱۰ سال پیش میاوردی الان من روم نمیشه بگم خواهر برادر نوزاد دارم حوصله ونگ ونگ بچه هم ندارم دلم آرامش میخواد ترمی خدا تومن شهریه دانشگاهمه دیگه پولی برای بچه دوم نمی‌مونه وای استرس گرفتم نکنه حاملست و اینجوری گفته ببینه نظرم چیه 

این روزا میگذره اما به سختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بزار بچه دار بشن خب چقدر خبیثی 

تو فردا ازدواج میکنی میری تنها میمونه 

بخاطر یه شهریه دلشو میشکنی

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
وا بزار بچه دار بشن خب چقدر خبیثی تو فردا ازدواج میکنی میری تنها میمونه بخاطر یه شهریه دلشو میشکنی

مگه باید بچه بیاره که تنها نمونه

این بچه بیچاره ۱۰ سالش بشه مامانش ۵۸ سالشه می‌دونی چقدر حس بدی بهش القا میشه