2777
2789

توروخدا بگین تو این گرما چند دست لباس تن نوزاد میکنید کلاه هم سرش میکنید کولر روشن می‌کنید ؟ من دخترم دوبار مریض شده نمی‌دونم چی تنش کنم گرمش میشه یا سردش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه خیلی کوچیکه هنوز 

یه دست لباس و کلاهش حتماً بزار سرش سرما نخوره

من نوزادم سه ماهه هست البته گرماییم هست 

معمولاً یه دست لباس آستین کوتاه و شرتک میپوشونمش 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

برا یکی دوماهه دو لایه تنش کن 

مثلا یه لایه بادی یه لایه هم مانتویی 

کلاه هم من کلا از ده روزگی سر بچه نذاشتم فقط بیرون رفتنی میذارم برا گوشاش 

محیط خوابشم مستقیم جلو کولر نیست 

میریم تو اتاق خواب میخوابیم که خنکی بیاد ولی مستقیم نزنه تو اون اتاقی که پسرم هست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همونقدر ک تن خودت لباس میکنییه دونه بیشتراگه زیر یه ماهه کلاه سرش کن اگه ن نمیخادمگه زیر کولر و اینا

چهل روزشه دوبار مریض شده شدید الان به روز و شلوار تنش کردم اینقدر گرمه ازمون عرق می‌ریزه 

چهل روزشه دوبار مریض شده شدید الان به روز و شلوار تنش کردم اینقدر گرمه ازمون عرق می‌ریزه

ببین تا وقتی شیرمادر میخوره بدنش ایمنی خوبی داره اجازه بده در معرض قرار بگیره تا قوی بشه خیلی سخت نگیر

هوا گرمه مراقب باش گرما زده نشه و اب بدنشو از دست نده

عزیزم دختر من فردا میشه یک ماهش،اولا که همیشه کلاه سرش باشه جلو کولر نزار بچه رو ،نزار باد به صورتش بخوره ی بلوز آستین بلند با شلوار هم تنش کن من دستکش هم دستش میکنم با جورابش ،زیرش که قنداق سوئیسی روش هم ی پتو نازک