2777
2789

خواهرشوهر و مادر شوهرم خیلی بامن مشکل دارند و بهم تیکه اینا میندازن

من بارها به شوهرم گفتم به روشون نیورده که هیچ بدتر رفته تو دهن اونا. 

بعد این از این. 

هیچی هم بهم نمیگه مخفی میکنه ازم 

بعد برای آبجیش یه مشکلی پیش اومده خیلی بزرگ ازم مخفی میکرد فقط می‌گفت مشکل پیش اومده 

گفتم نمیدونی گفت به جون تو نمیدونم 

به دروغ گفت!

بعد یه برگه ازش دیدم که سوالاتی توش نوشته بود که از خواهرش بپرسه 

گویا حرفهای دامادشون بوده 

که بین اون نوشته ها فهمیدم که آبجیش انگار دوست پسر هم داره

بعد شوهرم وقتی فهمید فهمیدم خیلی عصبی شد و ناراحت طوری رفتار کرد که انگار غریبم

بنظرتون الان مشکل از منه؟ یا از شوهرم ؟

شوهرت

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نظر منو بخواین 

شما نباید تو این مسائل کنجکاوی بی مورد بکنین 

حق دارن بخوان مسائلی اینچنینی ندونین 

اگر نزدیکان شما هم مشکلی داشتن 

همین برخورد و میکردین 

بعدم نباید انقدر فشار بیارین 

چرا دنبال بحث هستین تا آرامش تو زندگی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

مشكلات خانواده من ربطي به شوهرم نداره

و بهش نميگم

از أونور خودم أصلا نميپرسم و پيگير نيستم.

اينا ربطي به اون ك اونا با شما بدن

و مشكل دارين نداره.او ن در جاي خود

مسئله خصوصي خانوادشه

شما بدوني كمكي ازت برمياد؟

💕

تو کار خانوده همستر تجسس نکن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بهتر بود وقتی فهمیدی به روش نمیاوردی.شاید دوست نداشته روابط خصوصی خواهرش برملا بشه.شایدهم چون خودشم مطمئن نبوده هنوز ازشما پنهان میکرده.درهرصورت درمورد مسائل خصوصی خانوادش کنجکاوی بیش ازحد نکن

یه روز خوب میاد

روش نشده بگه خواهرم دوست پسر داره 

ولی بستگی به رابطه خودتو شوهرت داره اگه همه چیز بهم میگید پس الانم میتونست بهت بگه 

و متقابل اگه برعکس بود شما نمیگفتی ایا اون اعتراضی نمیکرد

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد