2777
2789
عنوان

دختر مجردی که ماهی سی و پنج حقوق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 44 پست
شما از اون دست ادمایی هستی ک فکر بفکر زنده بودن و پس انداز کردنی

الان که اوضاع خرابه 

ولی آدمها اگه به وقتش فکر اقتصادی و بکار بندازن بی پول نمیشن، 

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

دختر کاش منم بتونم اینجوری بشم پول تو کارتم که میاد فقط ولخرجی میکنم

اره ان سالله مديريت كن براي خودت چشم انداز داشته باش

من اونموقع برنامه م بود كه ماشينمو كنم مزداتري كه ديگه ازدواج كردم و هفتاد ميليون جهاز بردم؛موقعي كه سكه بود يك ميليون و پونصد

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به استانداردهای زندگیتون داره ، کارهای زیبایی و باشگاه و لباس رو محاسبه کنین یا کلاسای فوق برنامه که میرین ، و همینطور مسافرت ، من فکر کنم ماهی ۲-۳ تومن بیشتر نشه پس انذاز کرد ، میشه بپرسم کارتون چیه اسی ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
شما از اون دست ادمایی هستی ک فکر بفکر زنده بودن و پس انداز کردنی

شما هم از اون دست ادمایی که بفکر چند سال بعد نیستی سر پناه و ماشین و ....همه چی که تفریح و خورد و خوراک و پاشک نیست

شما هم از اون دست ادمایی که بفکر چند سال بعد نیستی سر پناه و ماشین و ....همه چی که تفریح و خورد و خو ...

با ماهی ۲تومن چ تفریحی و خورد خوراکی داری اخه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

با ماهی ۲تومن چ تفریحی و خورد خوراکی داری اخه

خب داره میگه خورد و خوراک اصلیشون با پدرشونه میمونه تفریح و لباس و اینا دیگه سر و تهش که سی تومن نمیخواد ادم هر روز که مسافرت و ارایشگاه و لباس نداره که 

معلمهام اونموقع برای خرید خونه کلی وام گرفتن یکیشون تا همین پارسال وام پرداخت کرد رفت ماشبنم خرید بهم میگفت اونموفع سخت گرفتم اونموقع الان بای  برم مسافرت اونموقع بابام بود الان سه ساله فوت کرده برادرام سهم ارثشونو بردن من اواره نشدم 

بستگی به استانداردهای زندگیتون داره ، کارهای زیبایی و باشگاه و لباس رو محاسبه کنین یا کلاسای فوق برن ...

مدیریت مالیم خوبه هااا تو این اوضاع ادم باید هر چ زودتر بفکر باشه

مدیریت مالیم خوبه هااا تو این اوضاع ادم باید هر چ زودتر بفکر باشه

پس چیکار کنه؟ طلا بخره نگهداری داره ، خدایی نکرده دزد بزنه چی میشه ؟ امروزش که جوونه و یکسری چیزا دلش می‌خواد رو ول کنه بره طلای دست دو بخره ؟ پس انذاز مهمه اما معقول زندگی کردن هم مهمه، راستش اول خواستم بگم ۲ گرم طلا بخر هر ماه دیدم همونم نصف حقوقش میره 

پس چیکار کنه؟ طلا بخره نگهداری داره ، خدایی نکرده دزد بزنه چی میشه ؟ امروزش که جوونه و یکسری چیزا دل ...

من ک نمیگم هرچی داره پس اندازه کنه حداقل عقلانیش اینه ک از ۳۳ تومن ماهی ۲۰الی ۲۵ تومن پس انداز کنه جوری نشه چن سال دیگه ک نیاز پیدا کرد کاسه ی چ کنم چ کنم دست بگیره قرض کنه

من ک نمیگم هرچی داره پس اندازه کنه حداقل عقلانیش اینه ک از ۳۳ تومن ماهی ۲۰الی ۲۵ تومن پس انداز کنه ج ...

میگم بستگی به وضع مالی خانواده و خواسته هاش داره ، من صرفا نظرمو گفتم 

پس چیکار کنه؟ طلا بخره نگهداری داره ، خدایی نکرده دزد بزنه چی میشه ؟ امروزش که جوونه و یکسری چیزا دل ...

استارتر جان ، پیرو نظری که دادم اینم اضافه کنم توصیم اینه یه لیست از خواسته ها و نیازهاتون بنویسین و اونا رو اولویت بندی کنین ، مثلا هزینه های ثابت هر ماه چیا هستن ؟ ( مثلا قبوض، هزینه رفت و آمد، کرم ها و محصولات بهداشتی ) چه هزینه ای رو دوست دارین حتما انجام بدین ( مثلا ارایشکاه دوست ارین برین هر ماه )  و یا چیا رو امروز انجام ندین فردا پشیمون میشین ( مثلا باشگاه برای سلامتی یا کلاس هنری و مهارتی ) ،  اینا رو هر کدوم قیمت حدودیش رو جلوش بنویسین ، بعد فکر کنین که برنامه تون برای آینده چیه و چقدر پول نیاز داره ( مثلا هدفتون اینه جهاز جمع کنین یا ماشین بخرین ) و اینکه ددلاین برای رسیدن به اون هدف کیه، با توجه به زمانی که در نظر میگیرین میشه بررسی کنین هر ماه چقدر کنار بذارین  خوبه ، اینطوری هدف بلند مدت زو دارین ، هدف کوتاه مدت رو هم بر اساس اولویت انجام میدین ، اگه مثلا ۲۰ تومن در ماه میخواین بذارین کنار پس ۱۰ تومن میمونه برای لیست هزینه های ثابت و لیست هدفهای کوتاه مدت  که از بالای لیست انجام میدین به ترتیب ، با توجه به تورم به قول دوستان فکر سرمایه کذاری هم باشین که اونو با آدمای با تجربه صحبت کنین که مثلا طلا بخرین یا چی … من متخصص نیستم صرفا نظر شخصیم رو کفتم که ممکنه اشتباه باشه ، و یا شاید اصلا شما نه اهل باشگاه باشین نه دلتون کلاس هنری بخواد ( و یا بقیه مواردی که گفتم شاید در مورد شما اصلا صدق نکنه و صرفا مثال بود) و فقط پس انداز دوست داشته باشین ،   با این حال گفتم چون پرسیدین نظر بدم ، موفق باشین