2777
2789

بچه ها من تو دوران نامزدی ام و قراره ماه دیگه عقد کنیم خانواده هامون از خیلی قبل با هم اشنا و صمیمی بودن تا اینکه اومدنو صحبت کردن و منم قبول کردم.

ولی من چند روز پیش فهمیدم ( در اصل مچشو گرفتم) که ایشون با خانوم دیگه ای ارتباط داره و به من خیانت کرده. ( اون لحظه قبلم میخواست از سینه بزنه بیرون 😭)

به گفته خودش دیوانه وار عاشق اون دختره و تاحالا همچین حسی رو به کسی نداشته و فقط بخاطر مادرش و ابرویی خانوادگیش با من تا الان مونده... 🥺

این حرفارو شنیدم اینقدر قلبم درد گرفت که خدا میدونه ولی نمیتونم گناه کسی رو هم بشورم من کاملا مطمئنم اون دختری که باش در ارتباط بوده نمیدونسته این اقا نامزد کرده و قراره ازدواج کنه یطورایی اونم این وسط گول خورده

من پریروز این دخترو پیدا کردم و همه چی رو بهش گفتم اونم مثل اینکه حالش خیلی بد شد بعد اون نامزدم همون روز زنگ زد و داد و هوار که چرا رفتم به اون دختره گفتم چون مث اینکه اون دختره هم بعد حرفای من ولش کرده رفته ، زنگ زده به من میگه، من خیلی عاشقش بودم بدون اون میمیرم چرا رفتی بش گفتی😳😭

البته دیروز اومد کلی معذرت خواهی کرد و به پام افتاد، منم یه سری شرط و شروط سفت از لحاظ مالی براش بستم که همرو قبول کرد بخاطر همین تصمیم گرفتم ببخشمش دختره هم مطمئن میشم که دیگه برنگرده البته از این مدلی ها بنظر نبود اینم میدونم تازه آشنا شده بودن و چیز خاصی هم بینشون نبوده!!! ولی نامزد من به شدت شیفته و عاشقش شده فقط واسم سواله عاشق چیش شده ؟  یعنی اینقد خوشگله و چهرش جذابه؟؟؟؟؟؟ نظرتونو میخوام بدونم

میدونم یه سری ها الان میان میگن عکس کسی رو بدون اجازه گذاشتن گناهه و فلان  ولی به قران دارم دیوونه میشم بچه ها فقط بگین واقعا خوشگلههههههه که نامزدم اینقد دوسش داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😔😔

اومدید بگید بزارم

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.