2777
2789
عنوان

چه جوری به خونه رسیدگی کنم

142 بازدید | 15 پست

من شوهرم قبلا صبح می‌رفت شب میومد...کلا یه وعده داشتم ظهرا میرفتم خونه مامانم و شب ها واسه شام یه چیزی میذاشتم ..الان به خاطر شرایط جنگ و ...وضع شرکت یه کم بد شده تک شیفت شدن گفتن تا یه مدت اینجوری هست ...یه هفته صبح می‌ره تا سه ظهر و صبحونه می‌بره ولی ناهار و شام هست ‌...یه هفته ظهر می‌ره تا ده شب باز هم ناهار هست هم شام حالا من آموزشگاه زبان دارم و صبح و عصر میرم یعنی ۹ تا ۱۲ دوباره ۴ تا ۷:۳۰ 

اینجوری خیلی برام سخته که بخوام دو وعده بذارم ..سر همین اعصابم به هم می‌ریزه اینم بگم شوهرم زیاد اهل کمک نیست ازش بخوام انجام میده ولی چون بلد نیست بدتر اعصابم خورد میشه فقط ظرف میشوره و اصلا اهل گیر هم نیست تخم مرغ هم بذارم می خوره ...یا خونه هم کثیف باشه چیزی نمیگه ...ولی خودم هم به شدت غذا برام مهمه چون خسته و گرسنه میام ...به برنامه ریزی بهم بگید که بتونم به کارهام برسم تا این مدت رد بشه و بهم بد نگذره

صبح ساعت 9 میری اموزشگاه. 

زودتر پاشو یه غذا باربذار برای دو وعده تون. 

دیگه جدا جدا غذا نپزی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی بکن

به روز مخصوص نظافت روکش مبل ملحفه ها و حمام

یه روز مخصوص شستن لباس ها و اتو کشیدن و مرتب کردن شون

روزت برای ظهر و شب غذا درست کن

یه روز مخصوص جارو برقی و گردگیری 

به روز مخصوص چیتان پیتان و رسیدن به خودت

اینطوری همه چیز سرجاشه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

برنامه ریزی بکنبه روز مخصوص نظافت روکش مبل ملحفه ها و حمامیه روز مخصوص لباس ها و اتو کشیدن روزت برای ...

آخ که اصلا تو برنامه ریزی خوب نیستم همه کارهام یهویی 

برای دو وعده درست کن 

روزی که وقت ازاد داری هم خونه رو جمع کن هم مواد غذایی اماده کن مثل پیاز سرخ شده   مایع ماکارونی و کتلت ، بادمجون شکم پر ، پوره گوجه ، فلافل     مرغ مزه دار شده برای جوجه  یکی دو وعده خورشت فریز کن 

بعضی روزا ام غذا درست کن برو

اینجوری غذای سریع میتونی درست کنی    من شاغل بودم اینکار میکردم 

گردگیری ام به شوهرت بگو 

برای دو وعده درست کن روزی که وقت ازاد داری هم خونه رو جمع کن هم مواد غذایی اماده کن مثل پیاز سرخ شده ...

به ذهن خودم هم میرسه منتها روز تعطیل انقد خسته از کل هفته هستم که فقط می‌خوام استراحت کنم مسئولیت کارم خیلی سنگینه چون کارمنده نیستم برم و بیام حقوق بگیرم ..باید همه چیز مدیریت کنم حساب کتاب و کلاس چیدن و... خلاصه کم آوردم پاییز. و زمستون فقط عصر ها میرم راحت ترم

غذای سبک و سرد درست کن. 

ساندویچ.الویه.

یک وعدشم برین خونه مادرت با همسرت.

حالا برا شام جبران کن.

میگی اهل ایراد هم نیست.

انشاللهمیگذره این روزا..... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

به ذهن خودم هم میرسه منتها روز تعطیل انقد خسته از کل هفته هستم که فقط می‌خوام استراحت کنم مسئولیت کا ...

عب نداره برای همه پیش میاد شوهرتم که حساس نیست ، غذای حاضری بخورید و یه سری چیرای اماده ام بگیر 

دو روزم که میری خونه مامانت ناهار فردا ام ازش بگیر 😅

غذای سبک و سرد درست کن. ساندویچ.الویه.یک وعدشم برین خونه مادرت با همسرت.حالا برا شام جبران کن.میگی ا ...

آره خدایی ایرادگیر نیست ولی متاسفانه کاش اهل کمک بود وقتی یادشون ندادن منم هی باید بگم بدتر اعصاب خودم خورد میشه میگم ولش کن 

آخه فقط خورشت را میشه زود بار گذاشت و رفت

عدس پلو،  لوبیا پلو،  ماکارانی که راحت تر از خورشته. 

بپز و دم کشید خاموش کن و برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آره خدایی ایرادگیر نیست ولی متاسفانه کاش اهل کمک بود وقتی یادشون ندادن منم هی باید بگم بدتر اعصاب خو ...

الگوی اقآیون پدراشونن. اگ کاری باشن. پسراشونم کارین. 

اگ نباشن عمرا انجام بدن. 

دیگ چ میشه کرد باید زندگی کرد دیگه.. 

همین ریتم زندگیتو بهم نزن. 

روزایی که هست. غذای لقمع ای درست کن. و شامت سر جاش باشه. 

روزایی ک نیست هم زندگی همیشتو. داشته باش. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐