من شوهرم قبلا صبح میرفت شب میومد...کلا یه وعده داشتم ظهرا میرفتم خونه مامانم و شب ها واسه شام یه چیزی میذاشتم ..الان به خاطر شرایط جنگ و ...وضع شرکت یه کم بد شده تک شیفت شدن گفتن تا یه مدت اینجوری هست ...یه هفته صبح میره تا سه ظهر و صبحونه میبره ولی ناهار و شام هست ...یه هفته ظهر میره تا ده شب باز هم ناهار هست هم شام حالا من آموزشگاه زبان دارم و صبح و عصر میرم یعنی ۹ تا ۱۲ دوباره ۴ تا ۷:۳۰
اینجوری خیلی برام سخته که بخوام دو وعده بذارم ..سر همین اعصابم به هم میریزه اینم بگم شوهرم زیاد اهل کمک نیست ازش بخوام انجام میده ولی چون بلد نیست بدتر اعصابم خورد میشه فقط ظرف میشوره و اصلا اهل گیر هم نیست تخم مرغ هم بذارم می خوره ...یا خونه هم کثیف باشه چیزی نمیگه ...ولی خودم هم به شدت غذا برام مهمه چون خسته و گرسنه میام ...به برنامه ریزی بهم بگید که بتونم به کارهام برسم تا این مدت رد بشه و بهم بد نگذره
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه روز مخصوص شستن لباس ها و اتو کشیدن و مرتب کردن شون
روزت برای ظهر و شب غذا درست کن
یه روز مخصوص جارو برقی و گردگیری
به روز مخصوص چیتان پیتان و رسیدن به خودت
اینطوری همه چیز سرجاشه
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
روزی که وقت ازاد داری هم خونه رو جمع کن هم مواد غذایی اماده کن مثل پیاز سرخ شده مایع ماکارونی و کتلت ، بادمجون شکم پر ، پوره گوجه ، فلافل مرغ مزه دار شده برای جوجه یکی دو وعده خورشت فریز کن
برای دو وعده درست کن روزی که وقت ازاد داری هم خونه رو جمع کن هم مواد غذایی اماده کن مثل پیاز سرخ شده ...
به ذهن خودم هم میرسه منتها روز تعطیل انقد خسته از کل هفته هستم که فقط میخوام استراحت کنم مسئولیت کارم خیلی سنگینه چون کارمنده نیستم برم و بیام حقوق بگیرم ..باید همه چیز مدیریت کنم حساب کتاب و کلاس چیدن و... خلاصه کم آوردم پاییز. و زمستون فقط عصر ها میرم راحت ترم
عدس پلو، لوبیا پلو، ماکارانی که راحت تر از خورشته.
بپز و دم کشید خاموش کن و برو.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401