2777
2789
عنوان

کارنامه انسانی

268 بازدید | 13 پست

بچه ها من کارناممو دیدم میخوام اونی که چن روز پیش تراز بچه هارو میگف برام تگ کنید 

پ.ن:هدفم فرهنگیانه با این نمره ها بنظرتون امیدی هس؟تراز کلم تو کنکور ۸۲۰۰شد ولی این نمره ها میکشونه پایین ترازو😭😢

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا کارنامه من بالا نمیاد منم انسانیم؟

اون کسیم ک گفتی نمیشناسم ولی گوگل بزن تخمین تراز با نمرات نهایی برات میاره 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

من مشاورم عزیزم

چند شده معدلت؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

پس چرا کارنامه من بالا نمیاد منم انسانیم؟اون کسیم ک گفتی نمیشناسم ولی گوگل بزن تخمین تراز با نمرات ن ...

بزن حالت دسکتاپ فیل تر و رو یازدهم دوازدهم بزن قبلش باید ضبط کنی اینارو تو صدم ثانیه میاد بالا 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

بزن حالت دسکتاپ فیل تر و رو یازدهم دوازدهم بزن قبلش باید ضبط کنی اینارو تو صدم ثانیه میاد بالا

نفهمیدم والا 

نوشته برداشتن فیل تر اونو میزنم باز نمیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

با لبتاپ کار میکنم نمیدونم چجوری بزنم

چیو ضبط کنم؟

نمراتت هم عالی بود آفرین بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با لبتاپ کار میکنم نمیدونم چجوری بزنمچیو ضبط کنم؟نمراتت هم عالی بود آفرین بهت

من با گوشی رفتم ببین ضبط نمایشگر و بزن قبل اینکه بری تو سایت منظورم برداشتن فیل تر نیس کنار مشاهده کارنامه سمت راست ی فیل تر هس رو یازدهم فعاله تو چن بار بزن رویازدهم و دوازدهم تو این بالاپایین کردنا ی لحظه کارنامتو نشون میده ضبطو خاموش کن فیلمو با حالت خیلی کند نگا کن با اینشات معلومه

من با گوشی رفتم ببین ضبط نمایشگر و بزن قبل اینکه بری تو سایت منظورم برداشتن فیل تر نیس کنار مشاهده ک ...

میزنم نمیاره هعیییییییییی

ی لحظه میای خصوصی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40