2777
2789
عنوان

اگه شرایط مهاجرت رو داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست
من بودم ترجیح میدادم اول بازنشسته بشم

اخه اونموقع دیگه سنمون خیلی بالاس من الان ۱۴ سال سابقه دارم یعنی ۱۶ سال دیگه! 

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیممو گرفتم و از دوراهی عبور کردم دیگه

ببینیم خدا چی میخواد

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

میخهای بری؟ کدوم کشور

استرالیا

دعا کن جور شه زودتر

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

به سلامتی ایشالا عالیه

ممنونم سلامت باشی 

مدرک زبان داری؟

بله هم pte دادم هم ناتی

بله هم pte دادم هم ناتی

آزمون pte توی ایران برگزار نمیشه چطور باید اقدام کنم واسش؟ کلاساشو رفتی یا خودت زبانت خوبه؟

آزمون pte توی ایران برگزار نمیشه چطور باید اقدام کنم واسش؟ کلاساشو رفتی یا خودت زبانت خوبه؟

زبانم B2 بود خودمم پکیج گرفتم با گروهها تمرین میکردم 

استانبول امتحان دادم

بستگی داره اگه اونجا بتونم شغل خوبی داشته باشم میرم

شغل پیدا میشه ولی خب مشکل من اینه اونجا امنیت شغلی اینحا رو نمیتونم داشته باشم

اینجا کارکند رسمی هستم ولی اونجا باید با یه کارفرما کار کنی که هر وقت راضی نباشه میتونه عذرتو بخواد