2777
2789
عنوان

یک سوال دارم میشه بدون سرزنش از لحاظ مذهبی جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست

ببین من ۲۵ سالمه از وقتی یادم میاد همیشه بین خودم و خدا میگفتم من خیلی گناه تر از اونی هستم که خدا بخواد چیزی بهم بده تا الان ادمی شدم که مدام فکر میکنم من لایق هیچی نیستیم اما الان یه چیزی رو فهمیدم عزیزم هیچ آدمی پاک مطلق با بد مطلق نیست پس چرا باید مدام این حس رو داشته باشیم که ما اینقدر بدیم که لایق نگاه خدا نیستیم؟ اون همه ی مارو دوس داره من هنوز راجب اینکه چرا یه عده زجر میکشن و یه عده نه هیچ جوابی ندارم اما میدونم خدا هیچوقت به چشمی که ما فکر می‌کنیم به ما نگاه نمیکنه پس اینجوری راجب خودت فکر نکن 

بگو خدایا من بنده توام و لایق سلامتی و خوشحالی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگ و مهربان 

اشتباه نکن از ادمهای مذهبی کمک نخواه خود اینها با حرفهای غلطشون کاری کردن که ما انسانهای عادی همیشه حس گناه کار بودن داشته باشیم و از خدا دور باشیم خدا از رگ گردن به ما نزدیکتر و همینطور از مادر برای ما مهربان تر پس هیچ وقت از رحمتش  ناامید نشو 

من میخام باهات خصوصی حرف بزنم وقت داری گلم؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

وقت که دارم ولی تمام حرف من همین بود اگه نظری دارید میشنوم ولی خب مطمئنم هیچی درست بشو نیست

درمورد خودمه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ممنونم

میدونم حرفام واسه ت کلیشه ایه قبول دارم ادم وقتی درد میکشه این حرفا بی معنیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خودتو دوس داشته باش تو آفریده ی پرودگاری ،وقتی خودتو دوس داشته باشی در اصل خدارو دوس داری ،اصلا به این فکر نکن که گناه کاری  ،دلتو بسپار بخدا  هرروز هر ثانیه بگو خدایا شکرت ،معجزشو میبینی حال دلت خوب میشه ،حال دلت که خوب باشه دنیات گلستانه فارع از هرگونه مشکل و بیماری 

خدا همیشه در کنارته. حس گناه رو کنار بذار. هیچ کسی معصوم نیست، همه اشتباه میکنیم. مهم اینه که هر روز تلاش کنی برای بهتر شدن. یه روز در رو به سمت بهبودی باز میشه، فقط باید امیدت رو از دست ندی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم انشالله خیلی زود خوب بشی

فقط اینو بدون بیماری و گرفتاری که برای فرد پیش میاد صرفا اینجوری نیست که بگی گناهی کردم که مبتلا شدم 

گاهی این گرفتاری برای آزمایش ما و اطرافیانمون هست‌

خدا صبر و امید و توکلت رو می‌سنجه 

هرچقدر صبر بیشتری داشته باشی خدا بیشتر کیف میکنه 

البته بدونیم که صبر زیبا داشته باشیم 

یعنی مدام غر نزنیم و شکایت نکنیم 

خدا یجوری از یه جایی جواب صبرت رو میده که تا مغز استخونت پر از شادی میشه

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲