2777
2789
نه خب من بالاتر گفتم اگه فقط مهریه باشه که منم قبول دارم چون اصلا اعتقادی ندارم بهش ولی حتما حق طلاق ...

اره حق طلاق خیلی بهتر از مهریه هستش

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بذارش کنار اگه باهاش ازدواج کنی با اونم هست خیالت راحت وقتی می‌ره کاراش انجام میده هنوز با همن

گذاشتم کنار اما حالم خوب نیست باورم نمیشه آخه اول چرا جدا شدن الان چرا باهم هستن

خب الان ک باهمن چرا باز عقد نمبکنن

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
ولی خداییش بیشتر مشکل از مرده تعداد بسیار کمتری خانوم دیدم که سرشون به جاهای دیگه بند باشه یا رفتار ...

قبول دارم خودم تو فامیل همسایه و محل میبینم از ده تا طلاق ۸ تاش مقصر مرد هست دوتاش زن

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

گذاشتم کنار اما حالم خوب نیست باورم نمیشه آخه اول چرا جدا شدن الان چرا باهم هستنخب الان ک باهمن چرا ...

حتما زنه میخاد پیام میده و زنگش میزنه خب مرد هم از خداشه چون خودم مرد هستم میگم اگه زن چراغ سبز نشون نده مرد کاری نمیتونه بکنه. فکرش نکن خودتو سرگرم چیزی کن کلا هم باهاش قطع ارتباط کن سریع فراموشش کنی 

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار