2777
2789

اینجا مورچه هم پر نمیزنه 

واقعا چرا مردم انقد سرد شدن

چند روزه محرکه فقط دیشب اینجا هیأت بود که اونم فقط چند نفر بودن ن از نذری خبری هست ن دسته ای چیزی 

🥲/:

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک هیچی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

از چهار جهت جغرافیایی داره صدا میاد از پنجره ی جلو و پشت خونه نگاه کنم ۸ ...

چقدر خوب 🥹

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

محله ای که ساکنم مسجدش سید مظفر معروف بندرعباسه حتما دسته دارن من نمیرم بیرون بیخبرم 

مذعبی نیستم ولی دلم هوای شهر خودمو کرده سر هر کوچه یه امامزاده ست سمت ما😑😂 دلم اقا امیر صادق سر کوچمونو خواست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

چقدر خوب 🥹

ولی   هیچکدومش   به   دسته  های   روستامون  نمیرسه  

بزرگ   و  پرجمیعت  

مثلا ۸۰۰  نفر  شاید  هم  بیشتر    زنجیر   میزنن   همه   یکدست   و   هماهنگ  

و  ریتم   خاص   خود   روستا  یه   عده   هم     سینه  میزنن  بعد  یه  عده   طبل     پرچم   ها  هم  که  دور تا  دور  اونجا  بالاس 

و  از   همه  مهم تر  اینکه   خیلی   ها  رو  میشناسم  و لی  تو   شهر   اینطوری  نیس 

دلم   اونجا  رو   میخواد  

ولی  نتونستم   برم