2777
2789

به هزار یک دلیل

مثلاً یه حالت چهره یا یه حرکت شما مثل کسیه که اون دوستش نداره و ناخودآگاه و ناهوشیار اعث می‌شه از شما هم خوشش نیاد 

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هزار یک دلیلمثلاً یه حالت چهره یا یه حرکت شما مثل کسیه که اون دوستش نداره و ناخودآگاه و ناهوشیار ...

ب نظر من از حسودی 

اخه چ دلیلی داره اینجوری ادم بکنه 

مگه طرف خیلی کو.ن طرفو سوزونده باشه😂

ب نظر من از حسودی اخه چ دلیلی داره اینجوری ادم بکنه مگه طرف خیلی کو.ن طرفو سوزونده باشه😂

ن ربطی ب .... سوزی نداره

رفتار ادمام مهمه

اگهدحسودی بود ی نفر دونفر بدش میومد

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دنبالم بدونم چرا اونوقت تکلیفمو بدونم😂شاید کسی پشت سرم حرف میزنه اخه چرا؟

دنبال دلیل نباش چون خودشونم نمیدونن چشونه اینا مریض روانی ان ک متاسفانه خودشون خبر ندارن باید درمان شن

امروز خوبن فردا یهو باد میکنن اینا محیط اطرافم سمی میکنن

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
میگم اصلا از من چیز بدی ندیدن یا رفت و امدی نداشتم چیزی شده باشه بگیم رفتاریه

اهان اونم حسودی نیست

من کلا چهره و رفتارم ی جوریه ک کسی زیاد سمتم نمیاد همه میگن از اوناس خیلی خودشو میگیره و ی جوریه

ولی وقتی اوکی میشیم نظرشون عوض میشه

البته ی سریا ن🤣

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دنبال دلیل نباش چون خودشونم نمیدونن چشونه اینا مریض روانی ان ک متاسفانه خودشون خبر ندارن باید درمان ...

وای دقیقا دیدم یه روز خوبن یه روز بد من میگم بخدا اونم از رو حسادته طرف میخواد با سیاست بره جلو بعد دوباره انقدر حسادتش زیاده ک بروز میده😂😂

امرور عمه مادرم مارو دید فرار کرد رفت😂😂