2777
2789
عنوان

نامزدم حالمو به هم زده بیاید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 91 پست
میرفتی خونشون خب میگفتی دوست دارم منم بیام اونجا اینجوری دیگه کنارش بودی

دو روز پیش خونشون بودم.

ولی خب درکل هروقت پریود میشم دعوامون میشه خیلی بده

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی مذهبیه ؟

نه بابا

فکر میکنه منظور من رابطه هست و به قول خودش میگه باید حداقل توی ای دو روز حرمت امام حسین رو نگه داریم

چه لوسه شوهرت.

حالا چی میشد یه کلام میگفت منم دلم هواتو کرده..

ابراز محبت به همسر چه ربطی به شب قتل داره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه بابافکر میکنه منظور من رابطه هست و به قول خودش میگه باید حداقل توی ای دو روز حرمت امام حسین رو نگ ...

کلا مغز مردا سمت رابطه میره 

مردا عاشق چشم و ابرو ی ما نیستن فقط برای استفاده‌ی خودشونن

بازم چرت گفته حقیقتا با اینجور ادمی نباش

فکر کرده منظورم رابطه هست 

و خب میگه من معذب میشم از این حرفا میزنی منظورش اینه تو این یکی دو روز تاسوعا و عاشورا یکم حرمت نگه داریم

درحالی که من منظورم چیز دیگه ای بوده

نه بابافکر میکنه منظور من رابطه هست و به قول خودش میگه باید حداقل توی ای دو روز حرمت امام حسین رو نگ ...

رابطه...... تو دوره نامزدی؟!!!!

وگرنه اگه درحد کلامی باشه فک نکنم زیاد مورد داشته باشه . متوجه صحبت نامزدتم شدم ولی......

چه لوسه شوهرت.حالا چی میشد یه کلام میگفت منم دلم هواتو کرده..ابراز محبت به همسر چه ربطی به شب قتل دا ...

کلا که میگه 

فکر کرده منظور من رابطه هست و مبگه تو این تاسوعا و عاشورا باید حرمت نگه داریم من معذب میشم