2777
2789

من ماهي ٤تا ميزنم سرمه آمپول نيست،دونه اي ٧٥٠٠٠تومن ماهي ميشه حدودا ٣٠٠تا ماه هفتم هم بايد بزنم،بيمارستان هم ٥٩٠٠٠تومن ميگيره تزريقش ميكنه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من ماهي ٤تا ميزنم سرمه آمپول نيست،دونه اي ٧٥٠٠٠تومن ماهي ميشه حدودا ٣٠٠تا ماه هفتم هم بايد بزنم،بيما ...

ماهی چهار تا زیاد نیست؟ اخه من شنیدم که هر سه هفته باید تزریق شه

شما چند بار سقط داشتی؟ الان ماه چندمتونه؟ بارداریتون ان شالله راحته با استفاده از این سرم؟

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهي ٤تا ميزنم سرمه آمپول نيست،دونه اي ٧٥٠٠٠تومن ماهي ميشه حدودا ٣٠٠تا ماه هفتم هم بايد بزنم،بيما ...

البته ببخشید میپرسم دوست ندارم خدای نکرده استرسی بدم ولی من هیچگونه اطلاعی ندارم در مورد این سرم دکترتون نگفتن عوارصی هم داره یا نه؟ چون من واسه بارداری آخرم انوکساپارین زدم و دکتر گفت هیچگونه عوارضی نداره

...

عزيزم ٤تا سرم ٥گرمي ميزنم معمولا روتينش همينه هر ٢٨روز ٤تاميزنن،من ٢تا سقط تو هفته هاي ٨و٦داشتم هيچ عوارضي نداره از دكتر خودم و چندتا دكتر ديگه پرسيدم 

بله با بيمه اينقدره بدون بيمه خيلي خيلي گرونه،

دكترت كيه؟آزمايش ايمني دادي؟؟؟

عزيزم ٤تا سرم ٥گرمي ميزنم معمولا روتينش همينه هر ٢٨روز ٤تاميزنن،من ٢تا سقط تو هفته هاي ٨و٦داشتم هيچ ...

من اهوازم دکترم دیباوند، به منم گفت خیلی گرونه یعنی اگه آزاد بخوام بگیرم چقدر میشه؟ چون من بیمه ندارم

...
 من اهوازم دکترم دیباوند، به منم گفت خیلی گرونه یعنی اگه آزاد بخوام بگیرم چقدر میشه؟ چون من بیم ...

ببخشید ربطی به تاپیکتون نداره ولی اسم کوچیک دکتر دیباوندو میگین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
 من اهوازم دکترم دیباوند، به منم گفت خیلی گرونه یعنی اگه آزاد بخوام بگیرم چقدر میشه؟ چون من بیم ...

عزيزم بيمه سلامت كه داري؟الان همه بيمه سلامتن

آزادشو تو فاكتور داروخونه نزديك ٣ميليون برام زده بوده كه بااحتساب تعرفه بيمه ميشد٣٠٠

اگه هم ميتوني خودتو بيمه كن لازمت ميشه چون انكسوپارينم بايد بگيري تو بارداري 

من بیمه نفت دارم دیگه بیمه دیگه نمیتونم داشته باشم واسه همین باید آزهد بگیریم

...
من بیمه نفت دارم دیگه بیمه دیگه نمیتونم داشته باشم واسه همین باید آزهد بگیریم

بيمه نفت كه خيلي خوبه همه ي هزينه ها رو پرداخت ميكنه،