2777
2789

من دوقلو باردار بودم یکی از قل ها باکلی خونریزی ولخته دفع شد هنوز که هنوزه  خونریزی دارم کسی بوده اینجور بوده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون یکی که سقط شد جذب اون دوتا شد خودبه خود فقط دکتر گفت اب زیاد بخورم خیلی آب میخوردم روزیم یه آ ...

من خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم همراه لخته که گفتم هرچی بوده دیگه سقط شده ولی رفتم سنو گفت اون یکی سالمه ولی هنوز خونریزی دارم دکتر گفته شیاف استراحت کن نمیدونم حالا چی بشه 

من خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم همراه لخته که گفتم هرچی بوده دیگه سقط شده ولی رفتم سنو گفت اون یکی س ...

منم همینجوری شدم بعدش استراحت کردم دوتاش موند الان دوقلو دارم ،استراحت کن نگران نباش عزیزم

قربونت عزیزم اره تا ۶ماهگی خونریزی ولکه داشتم اتفاقا میگن بچه هایی ک اینجوری بمونن خیلی خوشگل میشن م ...

خدا کنه عزیزم ممنون خیلی آروم شدم همش استرس داشتم نکنه چیزی بشه