2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که خیلی گیجه رسما تعطیله من هربار سوال پرسیدم همه رو چرت و پرت تحویل داده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چجوری درخواست عضویت به یه گپ خصوصی که دادم رو لغو کنم در تلگرام

برای لغو درخواست عضویت به یک گپ خصوصی (private group) در تلگرام، بسته به نسخه‌ای که استفاده می‌کنی (اندروید، iOS یا دسکتاپ)، راه‌حل کمی فرق می‌کنه. اما در کل، تلگرام گزینه‌ای برای لغو مستقیم درخواست عضویت نداره (مثل دکمه "Cancel Request")، ولی راه‌هایی هست که می‌تونی این کارو به صورت غیرمستقیم انجام بدی:

---

🔹 روش ۱: حذف چت مربوط به گروه

اگر بعد از زدن «Join Request» یک چت از اون گروه برات باز شده:

1. وارد همون چت گروه شو.

2. سه‌نقطه بالا (⋮) رو بزن.

3. گزینه Delete chat یا حذف گفتگو رو انتخاب کن.

🔸 در خیلی از موارد با این کار، درخواست عضویت هم حذف می‌شه، چون دیگه ارتباطی با اون گروه نداری.

---

🔹 روش ۲: بلاک یا خروج از لیست درخواست‌ها (برای گروه‌های حساس‌تر)

اگر گروه هنوز چتی برات باز نکرده و فقط می‌خوای مطمئن شی که اون درخواست ثبت نیست:

1. نام گروه رو در تلگرام جست‌وجو کن (اگر پیداش می‌کنی).

2. ببین آیا هنوز دکمه‌ی "Requested" یا "Pending" روشه یا نه.

3. اگر دیدی هنوز "Pending" هست، متأسفانه راهی از سمت کاربر نیست که لغوش کنی، فقط باید صبر کنی تا ادمین ردش کنه یا بپذیره.

---

🔹 روش ۳: استفاده از نسخه دسکتاپ (گاهی کاربردیه)

در بعضی نسخه‌های دسکتاپ، وقتی وارد گروهی که درخواست عضویت دادی بشی، ممکنه بتونی اون درخواست رو لغو کنی یا چت مربوط بهش رو حذف کنی.

---

اگر خواستی بگی دقیقاً با چه گوشی‌ای یا نسخه‌ای از تلگرام هستی (مثلاً تلگرام اصلی، X، Plus و...) تا دقیق‌تر راهنماییت کنم 💙

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.