2777
2789

همه تاپیک‌ها از نظر طب سنتی است🤍

دو دلیل داره فقط: اول کم خوابی و دوم غلظت خون

دلیل دیگه‌ای نداره🙂

اولا شب‌ها زود بخوابید...خواب شب اثرش هزار برابر خواب روزه

دوما درمان شما اینه که از عطاری صاف‌کننده خون(سرچ کنید عکس قوطیش میاد) بخرید...تا مدتی که بره(حدااقل چهل روز)...و اگر قوطی سودابَر رو هم باهاش مصرف کنید عالی میشه.

درکنار این میتونید موارد زیر رو به دلخواه اضافه کنید:

مصرف مداوم انار یا رب انار یا آب انار

مصرف عناب یا کاسنی یا شاطره یا آلو

مالیدن روغن بنفشه به زیر چشم.

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ممنون خوب بید🤣🤧

خب الحمدلله😃

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الحمدلله😃

همیشه از این نکات زیبایی بذا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

برا پف چشم راه حلی داری مارکو؟

ممم...شاید همین باشه

پف همراه با سیاهیه؟

همیشه از این نکات زیبایی بذا

چشم إن شاءالله🤲

شما هم برای عاقبت بخیری ما دعا کنید

ممنونم

چشم إن شاءالله🤲شما هم برای عاقبت بخیری ما دعا کنیدممنونم

اوکی👌🤲

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ببخشید سرمه اثمده واقعا برا بینایی اثر داره؟؟مثلا توی یک ماه هر شب استفاده کنیم چقد شماره چشم میاد پ ...

خواهش میکنم...بله چرا که نه...خیلی موثره

ببینید توی همین یک ماه هر شب بزنید تاثیرشو میبینید

اما چرا همیشه نزنید؟

قطعا تاثیر داره...امتحان کنید

بعضی چشم دردها و ضعف چشم‌ها بخاطر سینوزیت هم هست‌ها...چون سینوس ها کنار چشم هستن اگر پر بشن خیلی فشار میارن به چشم...پس سینوزیت رو هم درمان کنید...تقریبا همه سینوزیت دارن...یکی خفیف یکی شدید...عطسه‌آور(انفیه) درمان سینوزیته...عطاریا دارن

خواهش میکنم...بله چرا که نه...خیلی موثرهببینید توی همین یک ماه هر شب بزنید تاثیرشو میبینیداما چرا هم ...

نه من چشمام ضعیفه

این سرمه اثمده عوارض نداره؟ مثلا تا دو ماه هر شب بخوام استفاده کنم عوارض نداره؟؟

نه من چشمام ضعیفهاین سرمه اثمده عوارض نداره؟ مثلا تا دو ماه هر شب بخوام استفاده کنم عوارض نداره؟؟

خیر عوارض نداره

اینقدر نگران نباشید🤦

استفاده کنید خوبه...اصلا مخصوص بینایی ضعیفه

بسیار عالی ممنونم

موفق و سلامت باشید