2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم جز اینجا جایی نداشته باشن برا فروش محصولاتشون برنامه دیوار ی زمانی عالی بود برا فروش هر محصولی الان آنقدر افتضاح شده آنقدر مردهای حروم لقمه بیمار ج..نسی توی دیوار هستن که جرات نمی‌کنیم ی محصول توی برنامه دیوار بزارم مادرم ی لباس مجلسی پوشیده گذاشت توی برنامه دیوار همش مردهای بیشرف بهش پیام میدادن به بهانه اینکه بخوان قیمت لباس رو بپرسن می گفتن سایزش چند هست میشه تن خورش رو توی تن خودت ببینیم باز خودم ی کفش زنانه جلو بسته اداری گذاشتم توی دیوار بازم فقط مر دهای کثیف انسان نما پیام میدادن و علکی قیمت میپرسیدن درصورتی که قیمت رو توی آگهی درج کرده بودم یک بیشرف نوشت چند میگیری گفتم قیمت توی درج شده گفت خودت رو میگم و منم  با کلی دری وری بلاکش کردم باز یکی دیگشون بیشرف برام پیام نوشت و گفت اهل برنامه ای ؟ منم کلی حرف نثار مادر و خواهرش کردم و بهش گفتم میدم پلیس فتا پدرت رو دربیاره که به یک خانم پیشنهاد بیشرمانه ندی و بلاکش کردم واقعا توی دیوار زدم شماره ام مخفی باشه ولی خیلی نا امن شده برنامه دیوار همه اش پر شده از  یک عالمه مرد بیمار ج...نسی پست یکبارم مسعول برنامه دیوار رو گرفتن بهش تذکر هم دادن اما بی فایده بود چند سال با سلام و ترب رو دارم اما یک بار هم ندیدم کسی بخواد ایجاد مزاحمت کنه اما دیوار گندش در اومده