2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تایپک قبلی کامل گفتم.کولیت روده

با یه پزشک مشورت کن قبلش

تاجایی میدونم داروی کورتونیه و میگن رو استخونا اثر بد داره

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

داروهای دیگه بهتون ندادن مثل مزالازین و...؟؟

داده مزالارین و بیسموت و ی دونه دیگه ک اسمش رو نمیدونم.الان ۹روزه درد دارم.روزای اول رفتم دگزا زدم بهتر شدم ولی فرداش دوباره دردها شروع شد

دقیقا همینو نوشته نت.آخه داروی دیگه بهم اثر نکرده.دعام کن یا بمیرم یا خوب شم

دور از جونت دختر

انشالله سلامتیت 

کلا سمت داروی سرخود نرو

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

برو پیش متخصص طب سنتی در کنار داروهای شیمیایی که دکتر بهت داده داروهای گیاهی هم مصرف کن 

داروهای گیاهی گرم و ارام بخش هر روز یکیشون و دم کن دو لیوان بخور یا عرقشون و بگیر بخور برای چند ماه

اگر ببخشید اسهال و دلپیچه هم داری بارهنگ دم کن صاف کن بخور 

با روغن بابونه دور نافت و در جهت عقربه ساعت ماساژ بده 

برو پیش متخصص طب سنتی در کنار داروهای شیمیایی که دکتر بهت داده داروهای گیاهی هم مصرف کن داروهای گیاه ...

ببین الان ده روزه فلجم کرده.چون خونه مادرمم دوس ندارم ناراحتش کنم وگرنه دلم میخام ی نوحه بزارم و زاااار بزنم.چند بار رفتم بیمارستان ولی هرروز بدتر میشم