2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بیشعورن

212 بازدید | 21 پست

امشب تو‌ بازار دوتا خانوم از کنارمون‌ رد شدن اون یکی به دوستش گفت وای بچه ش چقد زشته‌و هر هر‌خندیدن‌‌ و رفتن

شوهرم‌نشنید و من نمیخواستم متوجه بشه ک‌ دعوا‌ راه بندازه

انقد ناراحتم اخه به بچه‌چند ماهه چطور دلشون‌اومد اینطوری بگن؟ از ته دلم نفرینشون کردم مطمعنم‌ بدجور‌ تقاص این حرفو پس میدن

ما ی شهری اومدیم نمیخوام‌بگم‌کجا‌ ولی واقعا فکر نمیکردم‌مردمش انقد بد باشن، اصن برام جای تعجبه تو خیابون به همدیگه فحش رکیک‌میدن خیلی ناجوره اصن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بچه ندارم ولی اگه با خواهرم بودم که بچه تازه بدنیا آورده میگفتم زشت اون قیافه و صدای نکرته که از شدت حسودی به بچه‌ی شیرخواره هم رحم نمیکنی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من بارداربودم حالم خیلی بدبود یازده کیلو کاهش وزن داشتم یهو یه بیشعوری ازکنارم رد شدگفت چقدرتوزشتی اینقدرررر گریه کردم که نگو

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من که بچه ندارم ولی اگه با خواهرم بودم که بچه تازه بدنیا آورده میگفتم زشت اون قیافه و صدای نکرته که ...

باورم نمیشه چطور بعضیا انقد ذاتشون بده، آخه به بچه چندماهه ؟ 

بنظرت تقاص پس میدن؟ خیلی دلم شکست

باورم نمیشه چطور بعضیا انقد ذاتشون بده، آخه به بچه چندماهه ؟ بنظرت تقاص پس میدن؟ خیلی دلم شکست

اونو کائنات و جهان زده تو سرش دیگه فکر نکنم بتونه بیشتر از این تقاص پس بده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

🫤🫤🫤🫤واقعا حرکت بدی بوده. حالا مطمئنی با بچه شما بود؟بعد حالا بگذریم از این که آیا واقعا با شما ب ...

اره مطمعنم با من بود کسی دیگه نبود

اره چرا نفرین نکنم بدجورم نفرینش کردم از ته قلبم