2777
2789
عنوان

بنظرتون این دوستی فایده ایی داره

78 بازدید | 10 پست

بچه ها خواهرم با یه پسری دوسته که همه چیو در اختیارش میزاره (خواهرم در اختیار پسره میزاره)  بیرون که میرن کلا خواهرم ماشین میبره. کافه میرن خواهرم حساب میکنه. از اونور هر روز براش غذا از خونمون میبره و کلا پسره انگار فقط وجود داره وگرنه هیچکاری نمیکنه. تولد و ایناهم فقط خواهرمه که کادو میخره. راستش براش ناراحتم و حس میکنم داره کوچیک میشه با اینکارا. اخه کیو دیدین پول کافه پسر رو بده و بعدم رانندگی کنه بره دنبال پسره اونم فقط بیاد کنارش بشینه. از اینکه خواهرم عزت نفس نداره واقعا ناراحتم. پسره هم وضعش خوبه ولی هیچ زحمتی نمیده به خودش

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

میفهمم چه حس یدی داری حتما با خواهرت صحبت کن ، جوری که ناراحت نشه ازت

اونقدر رابطه خوبی نداریم که بتونم صحبت کنم باهاش

اینارو هم بیشتر خودم فهمیدم تا اینکه اون مستقیم گفته باشه

فقط از دور براش ناراحتم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحت شدم راستش 

این چه کاریه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم ناراحت شدم راستش این چه کاریه

تازه پسره توهینم میکنه. زنگ میزنه امروز غذا اینش کم بود😐

فلان کافه دیگه نریم خوشم نیومد ازش

به نظرم به خواهرت چیزی بگی هم الان گوش نده آدم یه جاهایی تا چوبشو خودش نخوره متوجه نمیشه مخصوصا تو روابط عاطفی احساسات و وابستگی جلوی چشم آدم رو میگیره مخصوصا اگه سنش هم کم باشه

به نظرم گاهی با حالت سوالی بگو اونم برات کادو گرفته؟ اونم حساب کرد؟ اونم میاد دنبالت؟ ببین چی میگه

جدا از بحث مادیات از لحاظ عاطفی هم خب بد نیست طرف مقابل هم کادو بگیره یه بار هم اون مهمون کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظرم به خواهرت چیزی بگی هم الان گوش نده آدم یه جاهایی تا چوبشو خودش نخوره متوجه نمیشه مخصوصا تو ر ...

سنش کم نیست عزیزم 24 سالشه و خودشم شاغله زبان تدریس میکنه حالا خرجم میکنه با حقوق خودشه اونو کار ندارم ولی خی لفظ کار واقعا داره کوچیکش میکنه. نه متاسفانه شخصیتش جوری نیست که بشه اینارو بهش بگی. قبلا گفتم. خیلی خشک برخورد میکنه که دیگه به خودت اجازه ندی ادامه بدی

تازه پسره توهینم میکنه. زنگ میزنه امروز غذا اینش کم بود😐فلان کافه دیگه نریم خوشم نیومد ازش

اه اعصایم بهم ریخت 

انگار خواهرت و جادو جنبل کرده 😐

کاش میشد خواهرت وآگاه کنی 

حیفه پول و وقتش سر این بشر بشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اه اعصایم بهم ریخت انگار خواهرت و جادو جنبل کرده 😐کاش میشد خواهرت وآگاه کنی حیفه پول و وقتش سر این ...

ببین شاید درست نباشه اینجوری میگم ولی خواهرم واقعا پسر بازه. از زمانی که یادم میاد و ما بچه بودیم دنبال پسر بود. حس میکنه زندگیش اگر یه پسر توش نباشه بی معنا میشه. نمیتونه حتی یک هفته با کسی نباشه. واسه همینم به هرقیمتی شده هرکی میاد رو نگه میداره

سنش کم نیست عزیزم 24 سالشه و خودشم شاغله زبان تدریس میکنه حالا خرجم میکنه با حقوق خودشه اونو کار ندا ...

احتمالا خودش بعدش چوبشو میخوره یه جا میبنه چقدر اشتباه بوده این رابطه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین شاید درست نباشه اینجوری میگم ولی خواهرم واقعا پسر بازه. از زمانی که یادم میاد و ما بچه بودیم دن ...

نظیرش و دیدم درست میگی .اعتماد بنفسش پایینه 

حس وابستگی به جنس مخالف داره .یه نوع کمبود حساب میشه