2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد

102 بازدید | 6 پست

مامانم تازه اپاندیسشو عمل کرده دوروزه تو بیمارستانه پرستار گفت از تخت می‌تونه بیاد پایین اوردمش پایین حالش بد شد از حال رفت هر چی داد میزنم انگار که نه انگار آخرش یکی از تو بخش های دیگه اومد بهش اکسیژن وصل کردیم ولی خیلی اعصابم خورده خوابم نمیبره پرستاران اصلا عین خیالشون نبود 

افت فشار خون و نوسان اکسیژن خون ضعف بدنی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست چون خون از دست داده یهو نباید پامیشد چند ساعت اول بشینه تخت یکم صاف کن چیزای شیرین و مقوی بده بهش وقتیم بلند شد راه برع سرمشو ببند که خونش نیاد تووسرم چون شدیدا ضعف میکنه و میفته...یچای شیرین یا اب میوه م دستت باشه وقتی راه میره بده بخوره

خب چقدر طول می‌کشه تا خوب بشه؟

بستگی به میزان کمبود اکسیژن داره و تقویت ریکاوری بدن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیزی نیست چون خون از دست داده یهو نباید پامیشد چند ساعت اول بشینه تخت یکم صاف کن چیزای شیرین و مقوی ...

دوبار تاحالا اینجوری شده کیسه خون نیاز نداره؟ چون میگه سرم گیج می‌ره گوشام رنگ میزنه اصلا اون موقع که حالش بد شد هم صدامو نمیشنید