2777
2789

وقتی با دوست صمیمیم بیرون بودم مدام می گفت فلانی که یه سال پیش بهت یه چیز بدی گفت الان ناراحته و با این که من دوست مشترکتون هستم ولی یکساله حالت رو از من می پرسه و همش میگه کاش بهم پیام بده....منم دلم سوخت و پریشب یه پیام گذاشتم که اگه واقعا زیاد تو فکرمه و پشیمونه منم میگم چون آدم خوبیه باز می تونیم با هم اوکی بشیم.باورتون نمیشه در جا سین زد و چقدر گرم بود باهام.فردا صبحش من به دوست مشترکمون که همیشه همه جا کنارم بوده گفتم حالا که با من بیرون بودی نمیای با اونم یکم وقت بگذرونی؟می گفت نه اصلا نمیرم. همون یه ساعت بعدش دختری که تازه باهاش آشتی کردم زنگ زد گفت فلانی گفته داره میاد خونه مون؟ظهر میرسه بهم و تو هم می تونی تا یه ساعت دیگه این جا باشی.منم گفتم نه حالا دیره دیگه مزاحم نمیشم ولی ایشالا زود بازم سه تایی بریم بیرون. شبش نه اون دوست مشترکمون اصلا رو خودش آورد و حرفی از اون جا بودنش زد نه پیامی بهم داد.بعد همین میزبان به من پیام داد که چقدر دوستی های دونفره جذابن و لطفا دیگه سه نفرش نکنیم:)))اونم دقیقا روزی که با هم تا شب خوش گذروندن...انتظار داشتم بگن جات خالی بود یا یه همچین چیزی!تهشم نوشت اگه بقیه ی پیام هات رو جواب ندادم ایگنور نشدیاا فقط وقت ندارم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در جوابش بگو منم نظرم همینه باهات موافقم

رو اون دوست مشترک هم زیاد حساب وا نکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من جات بودم مثل سگ میزدمشون😐🔪

من به اونی که تازه باهاش آشتی کرده بودم دیگه پیامی ندادم.فقط خیلی بدجور وویس دادم پی وی دوستم و بهش گفتم خیلی ناراحتم اول از این که چرا باید بهم دروغ بگه دوم چرا باید واسطه بشه واسه دوستی من با کسی که این قدر بد باهام برخورد کرد.همش هم میگهه نه دید تو بده!!!

در جوابش بگو منم نظرم همینه باهات موافقمرو اون دوست مشترک هم زیاد حساب وا نکن

من واسه همون که بهم اینا رو گفت نوشتم:حله

و یه وویس کامل دادم پی وی دوست مشترکمون چون از هفته ی دیگه واسه دوازدهم می بینمش و خواستم بدونه دیگه رابطه مون تمومه

هعیی منم همین کارو کردم...الان تنهام...مثل همیشه(:

اشکالی نداره ناراحت نباش همه آدما تهش میفهمن تنهان

ایشالا توام دوستای خوب دیگه ای پیدا میکنی که اصلا اینارو یادت نیاد

سخته ولی ی روزی باهاش کنار میای اینو تجربه ثابت کرده 

خودتو زیاد اذیت نکن 

نمیدونم چرا دل من شکست

هعیی من امروز شش ساعت گریه کردم....فکر می کردم چون ته وویسم بغض کردم دوست مشترکمون هم حسم رو بفهمه ولی فقط نوشت:ای خداا من خیلی یهویی رفتم وقت نشد بهت بگم و اونم اصلا منظوری نداشته!!

اشکالی نداره ناراحت نباش همه آدما تهش میفهمن تنهانایشالا توام دوستای خوب دیگه ای پیدا میکنی که اصلا ...

هعیی خیلی سخته...مخصوصا وقتی کل کلاستون از این سیگاری های عاشق پسر های مختلف باشن،طردت کرده باشن، و تنها امیدت اون دوستت بوده باشه...

حالا نمی دونم وقتی باهاش نگردم چه تیکه هایی قراره بشنوم...

و می دونید از طرفی چون مامان بابام شاغلن همیشه تنها بودم...از هفت سالگی تنها بودم و از داداش کوچکترم مراقبت می کردم...چقدر فکر های خوبی نسبت به دوستی با دختر های همسنم داشتم و چقدر وابسته هستم

من واسه همون که بهم اینا رو گفت نوشتم:حلهو یه وویس کامل دادم پی وی دوست مشترکمون چون از هفته ی دیگه ...

درک می‌کنم ناراحت شدی

ولی متاسفانه فکر نکنم چیزی درست شه

جدیدا چوبشو خوردم به ۹۹ درصد دوستی‌ها شک دارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درک می‌کنم ناراحت شدیولی متاسفانه فکر نکنم چیزی درست شهجدیدا چوبشو خوردم به ۹۹ درصد دوستی‌ها شک دارم

منظورتونو نمی فهمیدم یعنی اشتباه کردم قطع رابطه کردم؟واقعا دیگه تحملشو ندارم...حس می کنم با تک تک احساساتم بازی شده

هعیی خیلی سخته...مخصوصا وقتی کل کلاستون از این سیگاری های عاشق پسر های مختلف باشن،طردت کرده باشن، و ...

الان ناراحتی شاید بعدا نظرت عوض بشه و همینطور دوستت نخواد تموم بشه دوستیتون....و ادامه پیدا کنه

زود تصمیم نگیر بزار آروم شی

خدا بزرگه از الان نگران اتفاقی ک نیفتاده نباش شاید شاگرد جدید اومد کلاستون اصلا

و هزار تا شاید دیگه

چند سال بعد از امشب با خودت میگی بخاطر چیزایی خودمو ناراحت میکردماااا

من به اونی که تازه باهاش آشتی کرده بودم دیگه پیامی ندادم.فقط خیلی بدجور وویس دادم پی وی دوستم و بهش ...

بیخیال ، لیاقتتو ندارن

واقعاً فکر کردن کین ؟! اهمیت نده تا بفهمن هیچ پخی نیستن

جالبه من دوستم موقع ناراحتیاش سراغمو میگیره🙂🤣، اصلا به اینا نمیشه گفت دوست