الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=54633159]چند روز از موعد پريرديت گذشته؟[/QUOTE راستشو بخای من پریودام نامنظمه بعد آذر ماه قرص گلوکوفاژ خوردم تو دی پریود شدم اقدام داشتم از اون به بعد پریود نشدم
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
[QUOTE=54633159]چند روز از موعد پريرديت گذشته؟[/QUOTE راستشو بخای من پریودام نامنظمه بعد آذر ماه قرص ...
من مطمئن بودم باردارم رفتم ازمايش خون دادم البته قبل از موعد پريوديم منفي شد ٣ ٤روز صبر كردم بي بي چك گذاشتم اولين ادرار صبح مثبت شد بعد ٣روز ازمايش خون دادم بتام ١٠٠٠و خورده اي بود