2777
2789

میرم مسجد میبینم همه همسنام درگیر بچه و شوهراشونن 

اونوقت من دارم زبان آلمانی میخونم مهاجرت بکنم😕🫤همیشه دوست داشتم آزاد و رها و موفق باشم اما نمیدونم امشب چرا هدفای خودمو پوچ دیدم و دلم خاست زن باشم ی زن کاملا معمولی 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تصمیمی گرفتی نظرتو عوض نکن برو اول به هدفت‌ برس، وگرنه تا ابد حسرت میخوری

عوض نمیکنم 

فقط ی لحظه دلم خاست یک زن باشم که داره سعی میکنه بچش رو بخابونه 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

به نظرم طبیعیه غریزه‌اس دیگه 

ولی تو همین الان هم یه زنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یعنی زنایه آلمان مادر نمیشن؟ بلاگرایه زن خارجی همشون ۳ ۴ تا بچه دارن فقط تو ایرانه که ادامه تحصیل و شوهر نکردن با کلاسی محسوب میشه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
یعنی زنایه آلمان مادر نمیشن؟ بلاگرایه زن خارجی همشون ۳ ۴ تا بچه دارن فقط تو ایرانه که ادامه تحصیل و ...

چون تو ایرانه که حق تحصیل و اشتغال و... دست همسره و تو مجبوری اینا رو رسمی و قانونی ازش بگیری تا بعدا نتونه قانونا جلوتو بگیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم