2777
2789

سلام 

خیلیییی ساله که نی نی سایت رو بصورت خاموش دنبال میکنم و چندساله که عضو شدم .

امشب همونطور که میدونید شب عزیز و مهمیه 

مدتهای زیادیه از خدا یه چیزیو میخوام ولی حتی نشونه خاصی هم ندیدم ...از یه طرف ناامیدم از طرفی میگم وقتی بنده خدا دلش میسوزه چرا خدا برام خوب نخواد؟

درنهایت میخوام بگم بنظرم دعا از زبون دیگری خیلی جواب تره ....میشه لطف کنید اگر به دلتون بود برام دعا کنید؟عاقبت بخیر شم و به خواستم برسم (کاش یه روز این تاپیکو بخونم و بگم شد .از چیزی که میخواستمم بهتر شد)

ان شالله همه به هرچیزی که به صلاح و خیرشونه برسن 

پیشاپیش ممنون از لطفتون 🫂🤍

اگه حوصله کامنت نداشتی همینکه لایک کنی قوت قلبیه برام♥️♥️♥️

ببین این حرف رو من قبول ندارم که میگید کس دیگه ای دعا کنه بهتره

اگه خود ادم با اخلاص کامل و قلبی از خدا بخواد غیر ممکنه که جوابی نگیره اگه نگیره هم مصلحتش نیست یا چند مدت بعد میشه

یادمون باشه خدا خیلی بنده هاشو دوست داره بنده ها نمیبینن

🧔اقا هستم
ببین این حرف رو من قبول ندارم که میگید کس دیگه ای دعا کنه بهترهاگه خود ادم با اخلاص کامل و قلبی از خ ...

جمله به من به این معنی نبود که اگر خودم دعا کنم نمیشه ولی خیلی زیاد اینجا دیدم دعای دیگران در حق هم خیلی سریع اجابت میشه 

حدیث هست که با زبانی که گناه نکردی دعا کن 

قطعا خدا خیر بندشو میخواد ولی اینکه چندنفر برام حتی به زبون خالی دعا کنن بهم حس خوب و اطمینان قلبیه بیشتری میده🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان