2777
2789

ترجیح میدین دوستای زیادی داشته باشین اما نه خیلی پیگیر و صمیمی ، یا دوستای کم با رابطه خیلی صمیمی که مثلا هر روز از حال هم خبر داشته باشین یا حداقل هفته ای یه بار پیامی چیزی بدین؟ 

من خودم دوستی رو تمام و کمال میخوام،  از آدم نصفه نیمه بودن خوشم نمیاد ، وقتی با کسی دوست نزدیک میشم واقعا در حد توانم سعی میکنم در تماس باشم پیام بدم یا زمانی که نیازم داشته باشه چه مالی چه روحی من دریغ نمیکنم،  اما دوستام هیچوقت اینطوری نبودن ، یه جوری نصفه هستن که نه میتونم کلا بذارمشون کنار نه میتونم مثل قبل باهاشون صمیمی باشم😅

مثلا من با یکی هفت سال هم کلاسی بودم و دوستای صمیمی بودیم به خاطر مدرسه هم که بود مدام در تماس بودیم اما وقتی رشته هامون جدا شد از طرف اون دیگه هیچ تلاشی واسه نگه داشتن این دوستی ندیدم ، بعد مثلا وقتی ترجیح میدم دیگه ازش انتظاری نداشته باشم و شمارشو حذف میکنم بعد مدت ها پیام میده احوال پرسی یا میگه خوابتو دیدم یا فلان کارو کردی؟ مثلا فک کن چند ماهی یه بار😑 برا من سخته کسی که مدت طولانی دوست صمیمیم بود رو الان دوست عادی ببینم ترجیح میدم اصلا دوست نباشیم دیگه🥲

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آتوسابانو‍ 

ببخش تگت کردم خواستم یه چیزی بگم تاپیک ترکید 😅 

برام عجیبه چرا فکر میکنی هرکس که چادر میپوشه یا مو بیرون بودن رو گناه میدونه باید شیش دنگ تکمیل باشه؟🙂 مثلا من حجابم کامله اما نمازم رو درست نمیخونم خیلی وقتا قضا میشه ، دوست من برعکسه ، یا مثلا خیلی وقتا با کسی بحثم میشد دلم میخواست هرچی از دهنم درمیاد بهش بگم اما به خاطر همین نگرش شما که میگین فلانی چادریه پس باید مثلا فحش دادن هم گناه بدونه فقط خودخوری کردم و سکوت کردم😄  قرار نیست انتظار داشته باشین هرکس پوشش خوبه توی بقیه موارد هم خوب باشه ، همونطور که هرکس پوشش بده الزاما تو چیزای دیگه بد نیست 🤝

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌