2777
2789

برای تموم رستورانای لوکسی که توشون شام نخوردم برای او ن گوشی و مک بوکی که ارزوشو دارم برای استور های برندی که باید ازشون خرید کنم برای ادکلن های لوکسی  که نخریدم برا خونه مدرن مجردی  و اون   ااستخر کوچولوی اب گرم قشنگش  برای خوشحالی مامانی برای سفر های اروپایی که نرفتم برای زیبایی که بدون پول ممکنه از دستش بدم برای احترامی که تا حالا بهم نذاشتن  برای اینکه مامانم تا حالا بم افتخار نکرده برای حسرت های تو دلم باید بلند شم  برای مامانم که از دندون درد خوابش نمیبره برای مادرم که با کار خونه و بیرون کمرش داغون شده دوباره باید دوباره دست به زانو بزنیم و بلند شیم و تا اخرین نفس تلاش کنیم خود اقا امام حسین ضامن ارزوهامون دعام کنین بچه ه بتونم مامانم خوشحال کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.