الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دارو میخوری؟الان یک هفته هست عود کرده.دقیقا پارسال همین موقع تا الانم ک شده.
بله من ازپارسال تاحالا ک دچارشدم کلا یک سال و سه ماهه دارو میخورم و اگه قطع کنم شدیدا معده درد میگیرم چون بخاطر حساسیت غذایی معدم هم دچار گاستریت حاد و مزمن شده
الهی بلا ازت دور و تا۱۲۰سال سلامت و شاد باشی .گردو، خرما، عسل، خامه، نون جو و نون بااردکامل، کنجد، ب ...
چ بد...انشالله شما هم همینطور.بنظرت کی دردم ساکت میشه؟دگزا زدم تا فرداش خوب بودم الان همه جای بدنم تیر میکشه میخام داد بزنم ولی تحمل دردم بالاس خداروشکر
چ بد...انشالله شما هم همینطور.بنظرت کی دردم ساکت میشه؟دگزا زدم تا فرداش خوب بودم الان همه جای بدنم ت ...
عزیزم میتونی ب غذاهایی ک میخوری توجه کنی....ی دفترچه یادداشت بردار و چیزایی ک توی طول شبانه روز میخوری بنویس و دو خط هم از وضعیتت بعد هروعده غذایی تا کم کم قلق بدنت دستت بیاد