2777
2789
عنوان

بله برونم به هم خورد اما…

649 بازدید | 61 پست

تاپیک های قبلیمو ببینین متوجه میشین اما خلاصه میگم ۶سال رل بودیم بیشتر مجازی بعد۶سال اومد خواستکاری و بله برون شد اما من از نزدیک خانوادشو دیدم و رفتار های خودش که چهقدر از ما پایین هستن و فرهنگ هامون فرق داره خانوادمم مخالف بودن منم ب هم زدن تقریبا ۱ماهه میگذره 

میدونم آدم اشتباهیه بهش برگشتن هم اشتباهه اما دلم بد جور میخوادش نمیدونم چکار کنم من چرا بدبختم اخه کلافه ام

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

نمیدونم

فقط بدون هر چیزی حکمتی داره

منم بعد ۷ سال بهم‌خوردن عقدم آخرشم نشد و نامزدم شهید شد

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یجورایی حس تورو دارم ‌

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

عه بعد شش سال هنوز خوب نشناختیش ؟

مگه گفت نشناخته؟

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

اگه منطفی فکر کردی و میدونی از نظر عقلی کیس مناسبت نیس رها کن خودتو با کار یادگیری حرفه مسافرت با این تورا سرگرم کن بزار یادت بره از کلافگی دربیایی ۶ سال رفاقت ی عمره معلومه که دلتنگ میشی  ی چندماه دوام بیار بعد خودبه خود فراموش میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونمفقط بدون هر چیزی حکمتی دارهمنم بعد ۷ سال بهم‌خوردن عقدم آخرشم نشد و نامزدم شهید شد

اون همه خواستگار رد مردم تو اون سال ها ک متعهدم بهش و دوسش دارم آخر ک رسیدیم من ب هم بدم 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

اول بشناس بعد عاشق شو.....اینم یادت میره قول میدم الان فقط عادتهمجازی اصلا و ابدا به درد نمیخوره اصل ...

بنظرت این جور عادت تا چقد وقت میبره ک فراموش شه و از سر بیفته؟ البته بدون جایگزین کردن 

[QUOTE=386977361]اگه منطفی فکر کردی و میدونی از نظر عقلی کیس مناسبت نیس رها کن خودتو با کار یادگیری حرفه مسافرت با ای ...[/QUOTE

ن منطقی نیس و من با عقلم ب این نتیجه رسیدم و ب هم زدم همه چیو اما الان دلتنگشم میخوام ببینمش یا اس بدم خیلی حس بدیه