2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خیلی مرده 😔😂تحصیلاتتون چیه

🥺🤍فداتشم عشقم 

🤣😂🤍هیچی دو عدد بیسواد هر دو دیپلم (روز اول اشناییمون گفتیم درس توی مراحل زندگیمون نیست) 😂🤣🤍اینو باهم قرار گذاشتیم دهنمون سرویس 

🤣😂🤍دوتا کوچولو میخوان زندگی تشکیل بدن بخدا انقدر هم راضیم و دلمون خوش هر روز هم خدا بیشتر بهمون نگاه میکنه غم هیچیو نمی‌خوریم در حد همدیگه هم میفهمیم

منم هرجا میرم تو هستی🤣کارو زندگی نداری؟

😂🤣🤍نه راستش من کار زندگی ندارم کارم اینه که غذا های جدید یاد بگیرم ، برم تفریح ، برم خرید ، شوهرم پول بده من خرج بکنم ، شوهرم میاد مرخصی بیاد باهم پول خرج بکنیم و بریم تفریح ، راستی هی وسیله هم سفارش میدم 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزمممم خوشبختم

💕

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

🥺🤍فداتشم عشقم 🤣😂🤍هیچی دو عدد بیسواد هر دو دیپلم (روز اول اشناییمون گفتیم درس توی مراحل زندگیمون ...

خیلی خوبه خوشبخت باشی عزیزم

کی ازدواج کردی ؟

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

🥺🤍فداتشم عشقم اره خیلی زرنگ شدیدا بخاطر همین خیلی اوقات سنشو فراموش میکنم بس که فهمش بزرگ و کار ها ...

😍خیلی حس خوبی میگرم از حرفات

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خیلی خوبه خوشبخت باشی عزیزمکی ازدواج کردی ؟

مرسی عزیز دلم همچنین برای خودتون 🥺🤍

گلم من ۳.۵ سال با همسرم دوست بودیم 

۱ سال نامرد 

۱ سال عقدیم منتظریم مستاجر خونمون تخلیه بکنه پولش بدیم بره داخل خونمون یکم بهش برسیم (کاغذ دیواری ست با مبل هام بزنیم ، شیرآلات عوض بکنیم و یکسری دیوار ها خونمون ایینه کاری بکنیم و... یکسری تغییرات دیگه و دیگه ازدواج بکنیم)🤍