2777
2789

ولی اونقد بدن که دیگه مجبور شدم کلا قطع رابطه کنم واقعا چرا دنیا اینطوریه گاهی میبینم بعضی از عروس ومادر شوهرها باهم خیلی خوبن حرصم میگیره اگه بچم بزرگ شه بگه خانواده پدریم کجا هستن جوابی براش ندارم چون مادر بزرگش وقتی به دنیا اومد حتی واسه دیدنشم نیومد

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه فکر می‌کردم زن داداشم آدم خوبی میشه ولی نشد فکر می‌کردم اگه محبت کنم اونم قدر میدونه متقاب ...

آره فامیل بد ادمو نا امید میکنه خیلی وقتا میگی ولش کن ولی ته دلت همیشه ناراحتی واقعا خوشابحال اونایی که گیر آدم بد نمیوفتن

چقدر من بخاطر فامیل بد درد ورنج کشیدم اشکال نداره رابطه نداشتن ازرنج حلوگیری میکنه درسته بی رفت وامد ...

جالبه ما هر حرفی میزدن میگفتیم تو راس میگی دوس نداشتم کلا رابطه قطع بشه ولی آدما رو نمیشه کنترل کرد