2777
2789
عنوان

کسایی که نامزد دارن بیاین لطفا

149 بازدید | 17 پست

من عقدم نزدیکه دوساله باهمیم 

گاهی اوقات احساس میکنم واقعا یه چیزی تو ذهنم اذیتم میکنه انگار شیطان میتونه وارد وجودم شه و همش اذیتم کنه

مثلا من از کسیکه به هیچ عنوان حسی درکار نیست تحت هیچ شرایطی گاهی اوقات که مبیبینمش یکی تو مغزم تکرار میکنه تو ازش خوشت میاد یا حسی بهش داری🥲😭😭😭😭 نمیدونم چرا انقد اذیتم میکنه

به جون عزیز ترین کسم اگر دروغ بگم واقعا ذره ای حسی نیست بمیرم اگر دروغ بگم الهی

ولی مدام تکرار میشه برام چیکار کنم😭😭😭😭

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. محرم هستین باهم؟

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

یعنی حس میکنی از بقیه خوشت میاد؟

نه احساسش نمیکنم به هیچ عنوان فقد این حسو میاد بهم القا میکنه که من مطمئنم تو خوشت میاد و حالمو داغون میکنه

نامزدت چون الان محرم و حلالت هست 

خار چشم شیطانه 

منم گاهی اینطور میشم 

هر وقت این حس بهت دست داد ذکر 

لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم را از ته دل تا ۷ بار یا بیشتر تکرار کن 

این ذکر وسوسه شیاطین رو خنثی میکنه 

سلام عزیزم برای عاقبت به خیر شدن زندگیتون اگر میتونی سعی کن هر روز سوره یاسین رو بخون هدیه کن به خانم فاطمه زهرا سوره واقعه هدیه به مولا امیر مؤمنان حضرت علی و دعای عهد رو هدیه کن به خانم نرجس خاتون مادر امام زمان جهت تعطیل در فرجشون اصلا راجبش فکر هم نکن و نزار این صداها بیان توی سرت 

نه احساسش نمیکنم به هیچ عنوان فقد این حسو میاد بهم القا میکنه که من مطمئنم تو خوشت میاد و حالمو داغو ...

هر کسی تو‌ذهنش میتونه خیلی چیزا بگذره و تصور کنه مهم نیست اهمیت نده

نامزدت چون الان محرم و حلالت هست خار چشم شیطانه منم گاهی اینطور میشم هر وقت این حس بهت دست داد ذکر ل ...

احساس گتاه میکنم با اینکه مقصر نیستم اصلا

سلام عزیزم برای عاقبت به خیر شدن زندگیتون اگر میتونی سعی کن هر روز سوره یاسین رو بخون هدیه کن به خان ...

احساس گناه میکنم بنظرتون مقصرم😭😭

من واقعا نمیتونم بفهمم چیه و درک کنم