2777
2789
عنوان

نزدیکی در امشب 😓

504 بازدید | 23 پست

ببخشید بچهها دارم رک حرف میزنم. چون جز این جا جای دیگه ندارم 🥺 شوهرم وقتی میخواد نزدیکی انجام بده هیچی نمیفهمه هر چی گفتم امشب گناه داره اصلا گوش نکرد ناراحت میشه.. بعد بیرون تو حیاط روی زمین موزاییک میخوابه هر شب گفت بیا جای رختخابام گفتم بریم اتاق انگار نه انگار باز کار خودش کرد منم عذاب وجدان گرفتم زدم نت نزدیکی در زیر آسمان حرامه لعنت الله فرشته ها بهش میکنن🥺🥺😭😭 خوب من چه گناهی دارم 😭😭😭 میشه باهم حرف بزنیم💔💔🥺😭😭😭😭

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

حرمت حفظ کنی بهتره

ولی گناه هم نیس بیخیالش

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش این بوده توی فضای باز و زیر آسمان یعنی از این نظر که توی جای عمومی باشه و کسی ببینه حرامه

همون خدا هم گفته به حرف شوهراتون گوش بدین دیگه کاریه که شده سخت نگیر جانم بعدشم زن و شوهرین حالا درسته عزاس ولی فکر نمیکنم توی این شبا گناه داشته باشه  

بخاطر روزش نه نگران نباش هیچکس منع نکرده که رابطه شب محرم نداشته باشین

ولی زیر آسمون ....

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
گناه و ایناشو نمیدونم ولی تو حیاط نمیترسین اتفاقی از پنجره ای چیزی همسایه ای کسی ببینه براتون دردسر ...

نه دیوار بلنده همه خونه اطراف خونه خودمون یک طبقه ویلاییه

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷