2777
2789

ببینید دوساله عقدن 

جز مهمانی و مراسم ها دیگه ما عروسمونو ندیدیم چه برسه برادرم ،چون گفتن رسم نداریم و مادر دختره می‌گفت می‌ترسم بخوابن

سه ماه بعد عقد مریضی هاش شروع شد 

که پریود هاش نامنظم شد 

درد کمر و زیر شکم و کیست و ...

خلاصه صدبار رفت دکتر های مختلف و هزینه تمام دارو درمانش هم با برادرم بود و پدرم 

حالا مدتیه گفتن بیاین عروسی بگیرید که باید دخترمون عمل بشه رحمشو بردارن

پدرم و بزرگ تر ها پیشنهاد دادن که نصف مهریه شو بدیم و جدا بشن

برادرم فقط ناراحتی می‌کنه و می‌ره سرکار میاد خونه و تو اتاقشه 

چند تا از فامیل هاشون گفتن که مجردی چند باری از این درد های وحشتناک گرفته بوده ولی پدر و مادرش دکتر نبرده بودنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم که هر روز گریه می‌کنه میگه طلاق بگیرن پسرم مطلقه میشه دیگه کی بهش دختر میدن به پسره مطلقه 

پدرم هم میگه وقتی نتونه بچه بیاره که نمیشه 

برادرم هم عشق بچه رو داره و دو دله

چه خانواده ی عجیبی هستن.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

داداشتون دوسش نداره؟

بمیرم ، دختره دلش خیلی شکسته میشه...

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

داداشتون دوسش نداره؟بمیرم ، دختره دلش خیلی شکسته میشه...

باید میگفت قبل ازدواج بنظرم…

نمیدونم خیلی شرایط بدیه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…