2777
2789

باید برم کافی نت که فردا پس‌فردا تعطیل رسمیه 

به نظرتون تا دوشنبه سایت بسته نمیشه که کاناممو ببینم ؟

چی کار کنمم؟ من با گوشی خودم وارد سایت نشدم لب تاب هم ندارم کسی هم ندارم ازش کمک بخوام 

تروخدا بگید تا دوشنبه سایت سنجش اینا برای مشاهده نمرات کارنامه بسته میشه یا نه؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

با گوشی خودم وارد سایت شدم اما برام باز نکرد ❌❌

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده من ببینم برات

چیو ؟ رمز عبور که ندارم 

با گزینه والدین هم نتونستی ببینی ؟

نه رمز عبور میخواد که اینا ندارن 

خودمم رمز عبورم یادم نیست ، میزنم رو گزینه فراموشی رمز عبور بهم میگه کاربری یافت نشد 

نه رمز عبور میخواد که اینا ندارن خودمم رمز عبورم یادم نیست ، میزنم رو گزینه فراموشی رمز عبور بهم میگ ...

نه شماره موبایل پدرت رو بنویس کد میاد به موبایل 

اون کد رو بزن برو قسمت پنل فرزندان

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
سیم کارتت به اسم پدرته؟اگه هست که راحت میشه وارد شد از طریق والدین بعد وارد پنل کاربری خودت میشیمی‌ ...

شماره چی ؟ بدم به دوستم واسم ببینه ؟

رمز عبور پیامک میشه که

به من اینو میگه 

سیمکارتمم ماله آبجیم بوده که آبجیم رفته خارج واسم ی طرفه شده 🤦‍♀️🤦‍♀️