2777
2789

7... 8 ماهه عقدم 27سالمه

یه هفتس از ازدواجم پشیمونم

از شوهرم زده شدم دلسرد شدم

من اهل لرستانم

شوهرم تبریز

میگه میام شهر شما زندگی میکنیم

پرستاره 

خونه و ماشینم داره اخلاق 20

قد 172 قیافه معمولی ولی میخواد دماغشو عمل کنه و فکش یکم جلوه اونم عمل کنه قشنگ میشه

ولی حس میکنم زود ازدواج کردم

میگم کاش هنوز مجرد بودم کاش با همشهری خودم ازدواج میکردم

خیلی افسرده شدم

دلم واسه مجردیم تنگ شدهه چیکار کنم طلاق بگیرم یانه😭😭😭😭😭

بنظرم از روانشناس کمک بگیر گلم.

چون با این توصیفاتی که کردی واقعا شوهر خوبی داری حیفه که از دست بدیش 

اتفاقا سنت هم کاملا مناسب ازدواج بوده زود نبوده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

وقتی همسرت آدم خوبیه چرا اینطوری میگی خیلیا آرزوی ازدواج کردن رو دارن من خودم ۲۴ سالمه و بعد ماه صفر عقد میکنم سعی کن خوبیای همسرت رو بیشتر به یاد بیار و دوستش داشته باش 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که نه عزیزم اگه کلن آدم ازدواجی نیستی و میخای تا آخر عمر مجرد بمونی که هیچی وگرنه سنت مناسبه نکات خوبه متاهلی رو ببین بعد مجردیت مگه چی داشتی که الان از دستش دادی؟ 

معلومه که نه عزیزم اگه کلن آدم ازدواجی نیستی و میخای تا آخر عمر مجرد بمونی که هیچی وگرنه سنت مناسبه ...

نمیدونم عین دیوونه ها شدم فـال گرفتم گفت طلسم شدی بنظرت چیکار کنم 

برام دعاکن

به امید خدا که بهترین ها برات پیش بیاد گلم. برات ۱۰ تا صلوات میفرستم.

ولی حتما از روانشناس کمک بگیر تا بفهمی ریشه احساست چیه.

چون واقعا خداروشکر ازدواج خوبی کردی.

اخلاق خوب ، خونه، ماشین شغل خوب ظاهرشم که خوبه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دیوونه شدم روحیم داغون شده

عزیزم نکن این کارو با خودت من بعد ازدواج از تهران باید برم شهرستان زندگی کنم دور از خانوادم ولی نامزدم آنقدر خوبی داره که اصلا به این مسئله توجه نمیکنم چون از اول میدونستم ک قبول کردم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

به امید خدا که بهترین ها برات پیش بیاد گلم. برات ۱۰ تا صلوات میفرستم.ولی حتما از روانشناس کمک بگیر ت ...

ازدواجم عالیه دورت بگردم مرسی قلبم منم برات حمد میفرستم 

ازدواجم عالیه دورت بگردم مرسی قلبم منم برات حمد میفرستم

قربونت گلم💖

این روزا تونستم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم

عزیزم نکن این کارو با خودت من بعد ازدواج از تهران باید برم شهرستان زندگی کنم دور از خانوادم ولی نامز ...

جدی توام پس مث من قراره از خانوادت دور بشی من اینقدر دارم سر این مسئله خودخوری میکنم ک دلسرد شدم از شوهرم همش میگم کاش با همشهری خودم ازدواج میکردم