2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون تو دعوا بهتون بگه ه ر ز ه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
من وقتی زن این شدم با خودم عهد کردم دیگه ی بارم اسم اون ادمو نیارموقتی اینجوری میکنه چجوری میتونم دل ...

دنبال بهونه نباش که زندگیتو خراب کنی

انگار میخوای بهونه بدست بیاری

اگه اینطوره اصلا اشتباه نکن

دوسش داری اصلا؟

آوا هستمه ... ته کچیک   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابق من شکاک بود یک بار هم همچین حرفایی بهم نزد که اگه می گفت زودتر تمومش می کردم...مگه میشه با همچین مردی زندگی کرد...جلوش کوتاه نیا.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

همسر سابق من شکاک بود یک بار هم همچین حرفایی بهم نزد که اگه می گفت زودتر تمومش می کردم...مگه میشه با ...

چقدر خوب ک تمومش کردی 

بعضی از ادما اصلا انگار نفهمن موندن باهاشون ظلم ب خودته

چقدر بد ک ادمی ک با هزارتا امیدوارزو زندگیشو شروع میکنه ب اینجا بکشه منم دارم اینجوری میشم

عاشقانه بودیم اینقد خودشو خانوادش خون ب جیگرم کردن ک دیگه فقط ارزو مرگشو ب بدترین شکل ممکن دارم