2777
2789
عنوان

آیا واقعا طلسم وجود داره

196 بازدید | 36 پست

من اعتقاد ندارم ولی دارم شک میکنم چون من و شوهرم ۱۳ ساله ازدواج کردیم خیلی خوب بودیم ولی چند وقته دعواهای بیخود بی دلیل خیلی عجیب و شدید داریم اصلا سرچی معلوم نیس الان اصلا دو کلمه باهم نمیتونیم حرف بزنیم حرف معمولی دعوای وحشتناک میشه اصلا همو نمیتونیم درک کنیم دیگه قبلا تا چتد وقت پیش اینجوری نبود دلامون عجیب از هم دور شده بی دلیل 

هر کی تو فامیل بفهمه دعوای عادی داریم تعجب میکنه چه برسه دعوای های اساسی و  وحشتناک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودتون‌حرز امام جواد بگیر برا خونتون هم‌حرز ابی دجانه من نتیجه گرفتم عالی

یه مدت همسرم خیلی تو خواب اذیت میشد همسرم مذهبیه میگفت اون موجودا تو خواب بهم حمله میکنن

من یکسال انقد اتفاقات بد افتاد

مرگ بچم

کمرم تو تصادف آسیب دید

چندبار نزدیک بود بمیریم و شوهرم تو معامله سرش کلاه گزاشتن‌ چندماه درگیر بود بخدا گاهی پول نون نداشتیم.

آخر اینارو تهیه کردیم 

و ی خروس سیاه خون کردیم.

تموم شد.همه این اتفاقا

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
من یکسال انقد اتفاقات بد افتادمرگ بچمکمرم تو تصادف آسیب دیدچندبار نزدیک بود بمیریم و شوهرم تو معامله ...

ماهم اتفاقای عجیب مثل بی پولی و کلاهبرداری و این چیزا داشتیم 

یه جور عجیلی بی پول شدیم ۴ ماهه و مدام دعواهای عجیب 

ماهم اتفاقای عجیب مثل بی پولی و کلاهبرداری و این چیزا داشتیم یه جور عجیلی بی پول شدیم ۴ ماهه و مدام ...

من تو نت سرچ کردم خودم از یه کانال ایتا خریدم.بهمین شب قسم‌میخورم برای ما خیلی خوب بود.مال من نیست بخام تبلیغ کنم.این کانال هم ببین.چون خودم ازشون خیر دیدم.گفتم بهت بگم.بازم‌ میتونی تو کانال نتایج بخونی.بعد خاستی از هرجا خاستی بخر.بخدا مال من میست ک فک کنی تبلیغع.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓