2777
2789

یه روزی منم یکی از شماها بودم

با قلبی شکسته، چشمایی خیس و یه ذهن پر از "چرا من؟"  

اون روزا فقط دلم می‌خواست کسی منو بفهمه. کسی که حال منو دیده باشه، نه فقط شنیده باشه. تو همین سایت تاپیک میزدم از لحظات بدم میگفتم 

هرکی که نصیحتم می‌کرد، حس می‌کردم از یه دنیای دیگه‌ست  

فقط می‌خواستم یکی بیاد که خودش یه‌بار ته این چاه رو دیده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شکست عاطفی تلخ ترین حس دنیاست

و من ۴ ساله دارم میسوزم😔

کاش بود و نفس میکشید.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چقدر طول کشید؟که دیگه براش گریه نکنی و بهش فکر نکنی

تا پارسال یعنی اسفند ماه چون تولدش بود انقد داغون بودم ولی امسال عاشق خودم شدم و همه چی و رها کردم حتی ازدواج و 

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
حس بدیه که هم دوسش داشته باشی هم نخوای توزندگیت باشه؛)💔

منم تو این حالم،ولی خودشو دوست ندارم خودش اونی نبود که فکر میکردم،کاش عوض میشد💔🥲

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

تا پارسال یعنی اسفند ماه چون تولدش بود انقد داغون بودم ولی امسال عاشق خودم شدم و همه چی و رها کردم ح ...

ایشالا که منم به این مرحله برسم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

تا پارسال یعنی اسفند ماه چون تولدش بود انقد داغون بودم ولی امسال عاشق خودم شدم و همه چی و رها کردم ح ...

چجوری عاشق خودت شدی؟من هی پادکست گوش میدم ولی باز یهو دلم میخواد پیامش بدم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌