2777
2789

معدلتون چند بود و تراز بهتون چند داد؟معدل 18-18.5-18.63 چه ترازی داده سال قبل؟

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور هستم پارسال حدود ۸۰۰۰/۸۵۰۰اما امسال بالای ده هزار میده تراز پیش بینی م اینه

چه خبره؟ ۳۰۰۰ تا افزایش تراز داریم برای یک نمره در عرض یک سال؟؟!

میانگین که خیلی تغییر نکرده.😐

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
بفرمایید

من تراز کنکور اردیبهشتم۹۱۱۱شد

نهایی معدل امسال۱۹.۰۸

زیست۲۰

شیمی فیزیک ریاضی ۱۹.۷۵

دینی ادبیات۱۹

عربی۱۸.۵

زبان۱۷.۵

بهداشت۱۵.۷۵

هویت۱۲.۵

با سهمیه پنج درصد بنظرتون احتمال دندون هست؟با احتساب آزاد یا ازادخودگردان و اینکه بنظرتون رتبه زیر ۱۰۰۰میشه توی سهمیه؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

چه خبره؟ ۳۰۰۰ تا افزایش تراز داریم برای یک نمره در عرض یک سال؟؟!میانگین که خیلی تغییر نکرده.😐

بحثی ندارم چون این تحلیل های تیم های مشاوره ای هستش و  در آخر به حرفم میرسید 

دعا کنید برام🩷 

مشاور هستم پارسال حدود ۸۰۰۰/۸۵۰۰اما امسال بالای ده هزار میده تراز پیش بینی م اینه

ممنونم
اینکه تراز چند بده بستگی به این داره که رشته ات چی باشه؟ من ریاضی ام تاپیک قبلی دقیق گذاشتم نمراتمو دیگه حوصله نداشتم معدل حساب کنم ولی فکر کنم بالای 18.5 بشه حالا بد بینانه می خوام بدونم 18 چند می ده تراز
ممنون می شم به تاپیک قبلیم سر بزنین و نظرتونو بگین

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

من تراز کنکور اردیبهشتم۹۱۱۱شدنهایی معدل امسال۱۹.۰۸زیست۲۰شیمی فیزیک ریاضی ۱۹.۷۵دینی ادبیات۱۹عربی۱۸.۵ز ...

نمیتونم دقیق بگم چون باید منتظر ترازی باشیم ک ب نهایی میدن اما بر اساس تحلیل ها بله میشه 

دعا کنید برام🩷